• 66,6% 66,6%

Zoals beloofd; de 2e tip waarmee je VEEL geld kunt besparen!

 

Geld besparen FlyZoals wij je in onze vorige tip al hebben verteld zijn de meeste tips die wij je hier en in de nieuwsbrief meegeven op onze persoonlijke ervaringen gebaseerd. Door onze jarenlange reiservaring weten wij inmiddels wel hoe je geld kunt besparen.

 

Het zijn dus tips die zichzelf bewezen hebben en nog steeds op dagelijkse basis bewijzen. Veel van wat wij je vertellen gebruiken we namelijk ook gewoon in ons dagelijkse leven. Zo doen wij bijvoorbeeld al onze internet aankopen met onze prepaid creditcard en gebruiken we onderstaande tip voor onze dagelijkse aankopen.

 

Here we go 🙂

 

Even een klein feitje vooraf 😉 Wist jij dat meer dan 90% van alle aankopen op het internet begint! Dit betekent dus dat jouw zoektocht naar die mooie bikini, zwembroek of koffer op internet start.

 

Wat zou je er van zeggen als wij jou uitleggen hoe jij je vliegticket (en meer) heel snel kunt terugverdienen! (lees door want dit is echt de moeite waard!)

 

Die zoektocht op internet start in 95% van alle gevallen op Google, de grootste zoekmachine ter wereld. Wij zullen je verder niet gaan vervelen met het verdienmodel maar dat Google veel geld aan jouw bezoek verdient is een feit.

 

Dat gaan we vanaf nu dus anders doen, voortaan steek jij die euro’s lekker in je eigen zak 🙂

Alpha Tauri

 

Hoe je dit doet gaan wij je dan ook meteen vertellen. Je hebt er vast wel eens van gehoord, een cashback programma (blijf lezen 😉 ).

 

Het woord zegt het al, een programma waarmee je bij elke aankoop geld terug krijgt. Hoe dit werkt is als volgt;

Een cashback programma maakt afspraken met bedrijven en bedingt een korting. Deze korting ontvangen zij omdat ze via hun programma heel veel klanten (massa is kassa) kunnen aanbrengen.

Het mooie is; deze korting delen ze met jou! 

 

Na aanmelding via onderstaande button ontvang je een persoonlijk account waarna je ook een app kunt downloaden. Via hun website of app ga je voortaan op zoek naar dat leuke jurkje of die te gekke 4K televisie. Je gebruikt Google dus niet meer!

 

Op hun website of in de app vind je namelijk exact dezelfde resultaten als in Google. Het enige voordeel is dat deze producten voor jou nu veel goedkoper zijn! Zodra jij een artikel via de website of app bestelt wordt de bijbehorende korting meteen in jouw account bijgeschreven. Hoe simpel kan het zijn! 

 

Ik raad je echt af om nog via Google naar een product te zoeken. Dit is een kwestie van wennen, meer niet! Wil je toch via Google blijven zoeken zorg er dan in ieder geval voor dat je wel via hun website of app bestelt. Doe je dit niet dan zijn wij weer terug bij af; Jij verdient niets en Google steekt de centen weer in zijn zak.

Dit was nou juist niet de bedoeling.

Tot Slot: Dit bedrijf is 24/7 voor jou op zoek naar de beste deals! Dit heeft zich uiteindelijk uitbetaald in een sponsorcontract voor de Formule 1. Ja, je leest het goed! Dit bedrijf sponsort Scuderia Alpha Tauri (voorheen Toro Rosso), het eerste Formule 1 team van Max Verstappen.