• 66,6% 66,6%

Zoals beloofd; de 2e tip waarmee je VEEL geld kunt besparen!

 

Geld besparen FlyZoals ik in onze vorige tip al heb verteld zijn de meeste tips die ik je hier en in de nieuwsbrief meegeef op mijn persoonlijke ervaringen gebaseerd. Door mijn jarenlange reiservaring weet ik inmiddels wel hoe ik geld kan besparen.

 

Het zijn dus tips die zichzelf bewezen hebben en zich nog steeds op dagelijkse basis bewijzen. Veel van wat ik je vertel gebruik ik namelijk ook gewoon in het dagelijkse leven. Zo betaal ik bijvoorbeeld al mijn internet aankopen met mijn prepaid creditcard en gebruik ik onderstaande tip voor mijn dagelijkse aankopen.

 

Here we go 🙂

 

Even een klein feitje vooraf 😉 Wist jij dat meer dan 90% van alle aankopen op het internet begint! Dit betekent dus dat jouw zoektocht naar die mooie bikini, zwembroek of koffer op internet start.

 

Wat zou je er van zeggen als ik jou uitleg hoe jij je vliegticket (en meer) heel snel kunt terugverdienen! (lees door want dit is echt de moeite waard!)

 

Die zoektocht op internet start in 95% van alle gevallen op Google, de grootste zoekmachine ter wereld. Ik zal je verder niet gaan vervelen met het verdienmodel maar dat Google veel geld aan jouw bezoek verdient is een feit.

 

Dat ga jij vanaf nu dus anders doen, voortaan steek jij die euro’s lekker in je eigen zak 🙂

Alpha Tauri

 

Hoe je dit doet ga ik je dan ook meteen vertellen. Je hebt er vast wel eens van gehoord, een cashback programma (blijf lezen 😉 ).

 

Het woord zegt het al, een programma waarmee je bij elke aankoop geld terug krijgt. Hoe dit werkt is als volgt;

Een cashback programma maakt afspraken met bedrijven en bedingt een korting. Deze korting ontvangen zij omdat ze via hun programma heel veel klanten (massa is kassa) kunnen aanbrengen.

Het mooie is; deze korting delen ze met jou! 

 

Na jouw gratis aanmelding via deze link ontvang je een persoonlijk account waarna je ook een app kunt downloaden. Via hun website of app ga je voortaan op zoek naar dat leuke jurkje of die te gekke 4K televisie. Je gebruikt Google dus niet meer!

 

Op hun website of in de app vind je namelijk exact dezelfde resultaten als in Google. Het enige voordeel is dat deze producten voor jou nu veel goedkoper zijn! Zodra jij een artikel via de website of app bestelt wordt de bijbehorende korting meteen in jouw account bijgeschreven. Hoe simpel kan het zijn! 

 

Ik raad je echt af om nog via Google naar een product te zoeken. Dit is een kwestie van wennen, meer niet! Wil je toch via Google blijven zoeken zorg er dan in ieder geval voor dat je wel via de cashback website of app bestelt. Doe je dit niet dan zijn wij weer terug bij af; Jij verdient niets en Google steekt de centen weer in zijn zak.

Dit was nou juist niet de bedoeling.

Tot Slot: Dit bedrijf is 24/7 voor jou op zoek naar de beste deals! Dit heeft zich uiteindelijk uitbetaald in een sponsorcontract voor de Formule 1. Ja, je leest het goed! Dit bedrijf sponsort Scuderia Alpha Tauri (voorheen Toro Rosso), het eerste Formule 1 team van Max Verstappen.