• 33,3% 33,3%

Omdat vliegen al duur genoeg is krijg je, voordat je incheckt, alvast 2 TIPS van ons waarmee je VEEL geld kunt besparen!

 

 

Omdat wij als geen ander weten dat vliegen niet goedkoop is zijn wij continue op zoek naar de beste bespaar tips. Het is daarom handig om je meteen even via deze link GRATIS aan te melden! Zo blijf je op de hoogte en houd je geld in je zak.

 

Goed daar gaan we 🙂

 

Fly.nl Vliegtickets Prepaid CreditcardDe eerste tip die wij je meegeven is de volgende; schaf een prepaid creditcard aan. Nu horen wij je al denken; een prepaid creditcard??? Wat moet ik daar nou weer mee 😉

We gaan hem uitleggen; Tegenwoordig betaalt iedereen alles maar met een creditcard. Dit is natuurlijk super handig omdat je online aankopen verzekerd zijn en niet te vergeten; het betaalgemak is, zeker op vakantie, vele malen groter.

 

” Het nadeel van zo’n reguliere creditcard is dat je eigenlijk een kortlopend krediet afsluit ” 

 

Onderzoek heeft aangetoond dat je met een creditcard veel te veel geld uitgeeft, veel meer dan dat je met een prepaid creditcard zou doen. Een prepaid creditcard moet je dan ook vooraf opwaarderen waardoor je nooit meer geld uitgeeft dan je wilt missen. (Een tip voor ouders waarvan de kinderen alleen op vakantie gaan >> geef ze een opgewaardeerde prepaid creditcard mee 😉 )

De reden dat wij een prepaid creditcard zijn gaan gebruiken is omdat één van ons een keer bestolen is. Dit was geen lekker gevoel waardoor wij naar een oplossing zijn gaan zoeken. Een oplossing waarbij wij, bij herhaling, niet ineens ons “hele bezit” kwijt zouden zijn. Begrijp ons niet verkeerd maar als je een prepaid creditcard verlies doet dit minder pijn dan wanneer een wild vreemde de beschikking heeft over jouw bankpas.

 

Wij gebruiken hem dan ook al zeker 10 jaar en zijn super tevreden met onze prepaid creditcard. Deze kaart kun je in eerste instantie gratis aanvragen. Besluit je hem te gebruik dan kost je dit slechts 10 euro per jaar en ben je voorgoed verlost (je leent immers geen geld meer) van die torenhoge rente die een normale creditcard met zich meebrengt.

 

geld lenen kost geld

 

WIST JIJ DAT JE EEN BKR REGISRTATIE ACHTER JE NAAM KUNT KRIJGEN!

 

Veel mensen weten niet hoe snel je met een reguliere creditcard BKR geregistreerd kunt komen te staan. Je staat al BKR geregistreerd als jij meer dan € 250,00 hebt uitgegeven en dit langer dan een maand open laat staan. Een andere valkuil is als je na je vakantie het krediet in termijnen wilt aflossen. Niet doen; want ook dan kom je BKR geregistreerd te staan. Dit “onschuldige vakantie krediet” valt dan namelijk opeens onder de categorie “doorlopende kredieten“. Kortom; schaf een prepaid creditcard aan waarmee je deze problemen voorkomt.

 

“Wat wij zelf erg handig vinden is dat je deze prepaid creditcard gewoon via Ideal kunt opwaarderen” 

De creditcard voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen die gelden in de betaalkaart industrie en was de allereerste maatschappij met een betaalkaartvergunning in het Verenigd Koninkrijk. De maatschappij valt tevens onder licentie van de Electronic Money Regulations 2011, is goedgekeurd door de Financial Conduct Authority (FCA) en heeft 24/7 een team van beveiligingsexperts paraat staan om uw financiële veiligheid te garanderen. Daarnaast hebben ze meer dan 560 mensen in dienst verdeeld over het hoofdkantoor in Londen, kantoren in Europa en de Verenigde Staten.

 

Ps: De taal van de website (prepaid creditcard) is Engels. Mocht je hier moeite mee hebben; klik dan op je rechter muisknop en vink “vertalen naar het Nederlands” aan.