Selecteer een pagina
  • 33,3% 33,3%

Omdat vliegen al duur genoeg is krijg je voordat je incheckt alvast 2 TIPS van ons waarmee je VEEL geld kunt besparen!

 

 

Bij Fly.nl weten wij als geen ander dat vliegen niet goedkoop is. Daarom zijn wij continue op zoek naar de beste bespaar tips. Omdat ik er van overtuigd ben dat jij net als ik op alle fronten geld wilt besparen is het handig om je even via deze link op onze nieuwsbrief in te schrijven!

Zo blijf je op de hoogte en kun je ook nog eens veel geld besparen.

 

Goed daar gaan we 🙂

 

Skrill prepaid creditcardDe eerste tip die ik je mee kan geven is de volgende; schaf een prepaid creditcard aan. Nu hoor ik je denken; een prepaid creditcard??? Wat moet ik nou weer met deze tip 😉

Ik ga hem uitleggen; Tegenwoordig betaalt iedereen alles maar met een creditcard. Dit is natuurlijk super handig omdat je online aankopen zijn verzekerd en niet te vergeten, op vakantie heb je een veel groter betaalgemak.

 

Het nadeel van zo’n reguliere creditcard is dat je eigenlijk een groot kortlopend krediet afsluit. Gebleken is dat men pas bij thuiskomst het negatieve saldo bekijkt en zich dan vaak een ongeluk schrikt.

 

Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat je met een creditcard te veel geld uitgeeft, veel meer dan met een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard moet je dan ook vooraf opwaarderen waardoor je nooit meer geld uitgeeft dan je wilt missen. (Een tip voor ouders waarvan de kinderen alleen op vakantie gaan >> geef ze een opgewaardeerde prepaid creditcard mee 😉 )

 

De reden dat ik een prepaid creditcard ben gaan gebruiken is omdat ik een keer ben bestolen. Dit was geen lekker gevoel en besloot naar een oplossing te zoeken waarmee ik, bij herhaling, niet ineens mijn “hele bezit” kwijt zou zijn. Begrijp mij niet verkeerd maar als ik mijn prepaid kaart verlies doet dit minder pijn dan wanneer een wild vreemde de beschikking over mijn bankpas of reguliere creditcard heeft.

 

Ik gebruik hem dan ook al zeker 10 jaar en ben super tevreden met mijn prepaid creditcard. Deze kaart kun je in eerste instantie gratis aanvragen. Besluit je hem te gebruik dan kost je dit slechts 10 euro per jaar en ben je voorgoed verlost van de torenhoge rente die een normale creditcard met zich meebrengt.

 

geld lenen kost geld

 

WIST JE DAT JE EEN BKR REGISRTATIE ACHTER JE NAAM KUNT KRIJGEN!

 

Veel mensen weten niet hoe snel je met een normale creditcard BKR geregistreerd kunt komen te staan. Je staat al BKR geregistreerd als jij meer dan € 250,00 hebt uitgegeven en dit langer dan een maand laat openstaan. Een ander valluik is als je na je vakantie het krediet in termijnen wilt aflossen. Niet doen, want ook dan kom je BKR geregistreerd te staan. Dit “onschuldige vakantie krediet” valt dan namelijk opeens onder de categorie “doorlopende kredieten“.

 

“Wat ik zelf erg handig vind is dat je deze prepaid creditcard gewoon via Ideal kunt opwaarderen” 

 

Ik wil deze GRATIS Prepaid Creditcard hebben

 

De creditcard voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen die gelden in de betaalkaart industrie en was de allereerste maatschappij met een betaalkaartvergunning in het Verenigd Koninkrijk. De maatschappij valt tevens onder licentie van de Electronic Money Regulations 2011, is goedgekeurd door de Financial Conduct Authority (FCA) en heeft 24/7 een team van beveiligingsexperts paraat staan om uw financiële veiligheid te garanderen. Daarnaast hebben ze meer dan 560 mensen in dienst verdeeld over het hoofdkantoor in Londen, kantoren in Europa en de Verenigde Staten.

 

Ps: De taal van de website (prepaid creditcard) is Engels. Mocht je hier moeite mee hebben; klik dan op je rechter muisknop en vink “vertalen in het Nederlands” aan.