De mooiste plekken in het hoge noorden

Noord Europa

Een vakantie naar Noord-Europa is een echte aanrader! Vlieg met Fly.nl naar landen als Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken en ontdek de schoonheid van Noord-Europa.

Kenmerkend aan vakantiebestemmingen in Noord-Europa is vooral de natuurlijke schoonheid, het milieubewustzijn, de lange zomerdagen en korte winterdagen en de moderne steden met een hoge levensstandaard. Deze kenmerken bieden een mooie ervaring tijdens een vakantie naar Noord-Europa.

Wil je graag een andere kant van Europa ontdekken? Dan moet je naar het noorden gaan. Boek een vlucht, een hotel en eventueel een huurauto en geniet van de vakantie.

Noord europese reizen fly
airplane flying cloudy sky

De levenswijze in Noord-Europa

De mensen in Noord-Europa hebben een Scandinavische levensstijl. Deze levensstijl staat bekend om minimalisme en een hoge levenskwaliteit. Ze genieten van de kleine momenten en streven naar balans. Dit is één van de redenen dat mensen benieuwd zijn naar de landen in Noord-Europa. Ook is de bevolking en de overheid daar veel bezig met milieubewustzijn. Ze leveren veel inspanningen om zich in te zetten voor recycling, hernieuwbare energie en behoud van natuurlijke hulpbronnen.
Levenswijzen in Noord Europa
Tijdens een vakantie naar Noord-Europa zul je gegarandeerd dingen merken van deze levenswijze. Zo wordt er veel aandacht gegeven aan het milieu en kom je in contact met de zeer vriendelijke bevolking.

Elk land heeft iets bijzonders

Het noorden van Europa staat ook bekend om de natuurlijke schoonheid. Elk land heeft wel iets kenmerkends in de natuur waardoor je het land zou willen bezoeken.

Noorwegen is het land van de fjorden, uitgestrekte bossen en kustplaatsen. Als je op avontuur wilt in de natuur, dan is Noorwegen echt een aanrader. Als je een mix wilt van steden en natuur, dan moet je Zweden bezoeken.

De stad Stockholm is een populaire bestemming voor een stedentrip, Gamla Stan heeft een interessant historisch centrum en de nationale parken Abisko en Sarek bieden mooie natuur.

Finland staat bekend om de sprookjesachtige landschappen, mooie meren en sauna’s. Ook zijn de tochten met een huskyslee in Lapland populair bij toeristen.

Denemarken is een mix van geschiedenis, moderne steden en de mooie kust. Ten slotte Estland, Letland en Litouwen, ook wel bekend als de Baltische staten. Deze landen hebben een rijke geschiedenis en mooie natuur.

Al deze vakantiebestemmingen in Noord-Europa hebben een eigen charme, maar allemaal leven ze naar de Scandinavische levensstijl en dit zul je ook zeker ervaren.

De mooiste plekken in Noord Europa

Vakantiebestemmingen in Noord-Europa boeken bij Fly.nl

Ben je van plan een vakantie naar Noord-Europa te boeken? Wij bieden een volledige reis aan met een vlucht, hotel en eventueel een huurauto. Je regelt dat allemaal op één plek, bij Fly.nl. We zoeken naar voordelige vliegtickets, beschikbare hotels en geschikte huurauto’s. We bieden veel mogelijkheden en zo is er voor iedereen wel een geschikte deal. Wil je graag de andere delen van Europa ontdekken? We bieden ook veel opties aan voor Oost-, Zuid– en West-Europa.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor vakantiebestemmingen in Noord-Europa of als je vragen hebt.

Trolltunga, tips voor roadtrip door Noorwegen
‘Een vlucht boeken naar een Noord Europese plaats begint bij Fly.nl’

Er is meer dan Noord Europa...

Zuid Europese bestemmingen

Oost Europese bestemmingen

West Europese bestemmingen