historische gebouwen,
prachtige natuur en warme cultuur

Oost Europa

Nieuwe gebieden ontdekken zonder dat je de hele wereld over hoeft te steken? Ontdek de schoonheid van Oost-Europa waar inspirerende steden en ongerepte natuur je verwelkomen.

In Oost-Europa kom je op prachtige plekken die in ieder opzicht verschillen van ons eigen West-Europa of van het mediterrane Zuid-Europa. Plan je rondreis door Oost-Europa en kom erachter hoe bijzonder dit gebied is.

Heb je een plan gemaakt voor je rondtrip of ben je op zoek naar een fijne locatie voor je vakantie? Op deze pagina lees je meer over de geheimen van Oost-Europa en over hoe je een vlucht boekt via Fly.nl.

airplane flying cloudy sky
8 tips voor een rondreis door Montenegro

De geheimen van Oost Europa

Wil je je laten verrassen door de veelzijdigheid van natuur en cultuur? De natuur ervaren zoals dat alleen in het echt kan? En onder de indruk raken van de boeiende combinatie tussen geschiedenis en innovatie? Oost-Europa is de plek waar je deze ervaringen kan beleven.

In de Baltische staten waar in de winterseizoenen een prachtig landschap oprijst met unieke sneeuwtoppen en bosgebieden. Je bevindt je in een totaal andere wereld terwijl je nog zo dicht bij huis bent.

Niet alleen de natuur is reden om naar het oosten van Europa te gaan. Ook de stedelijke gebieden verrassen je met rijke geschiedenis, cultuur en architectuur. Bezoek bijvoorbeeld het Tsjechische Praag waar je je laat onderdompelen door de dynamische en inspirerende omgeving.

En ben je een fanatieke festivalganger, dan is het populaire Sziget Festival in Hongarije een absolute aanrader. In Oost-Europa vind je de leukste vakantiebestemmingen met indrukwekkende bezienswaardigheden.

8 tips voor een rondreis door Montenegro

Er is meer dan Oost Europa...

Zuid Europese bestemmingen

Noord Europese bestemmingen

West Europese bestemmingen