Dromen over de zon, & de zee

Zuid Europa

Op naar het zonnige zuiden! Stap met Fly.nl in het vliegtuig en zoek de Spaanse, Italiaanse of Griekse kusten op. Voor een warme vakantie aan het strand is Zuid-Europa de ultieme bestemming. Daar vind je prachtige berggebieden met unieke vergezichten, azuurblauwe wateren die je de nodige verkoeling geven en culturele hoogtepunten die rijk zijn aan geschiedenis. Je hoeft Europa niet uit om toch met een heel andere wereld kennis te maken. Wil je meer van Europa zien dan het eigen Nederland, boek dan zeker een vlucht naar Zuid-Europa. Op deze pagina vind je meer over hoe je optimaal kan genieten van warm weer, heerlijk eten en prachtige natuur.
Waarom je een stedentrip moet boeken naar Valencia
airplane flying cloudy sky

De geheimen van Zuid Europa

Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Spanje waar je steden als Barcelona en Madrid absoluut niet overslaat. Je wilt toch ook eens met eigen ogen zien hoe de Segrada Familia nog altijd in de steigers het centrum van de hoofdstad siert? En lokt Zuid-Europa je aan vanwege de ongedwongen en ontspannen mentaliteit in Italië? Bezoek steden als Rome, Milaan of Florence waar je niet alleen je ogen uitkijkt over de indrukwekkende architectuur. Je ervaart als toerist ook hoe eten een centrale rol speelt in het leven van de gemiddelde Italiaan. Pizza, pasta en natuurlijk heerlijke gelato waarvan het recept van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Niet alleen in Italië vind je het heerlijkste eten om tijdens je vakantie van te genieten. Ook de Griekse keuken heeft verrassende lokale specialiteiten die je bij een bezoek aan een van de eilanden geproefd moet hebben.
Dit is waarom je een stedentrip moet boeken naar Valencia

Er is meer dan Zuid Europa...

Noord Europese bestemmingen

Oost Europese bestemmingen

West Europese bestemmingen