Top bestemmingen

Leukste vakantiebestemmingen Europa voor stelletjes

Picture of Fly.nl
Fly.nl
Leukste vakantiebestemmingen Europa voor stelletjes

Een leuke vakantie voor jezelf en je geliefde is de perfecte manier om opnieuw contact te maken en je liefde met elkaar te delen. Het is fantastisch om met elkaar de eerste vakantie te beleven, of te herbeleven. Of om samen weer even bij te komen van een druk jaar. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen. Dit doe je natuurlijk het allerliefste op dé meest liefdevolle vakantiebestemmingen van Europa. Wij zetten de leukste vakantiebestemmingen in Europa voor stelletjes graag op een rij.

Nummer 3: Rome

We beginnen met de Italiaanse hoofdstad; Rome. Deze oude en fantastische stad, wat eigenlijk een openluchtmuseum is kan niet ontbreken in ons lijstje. We starten direct met romantische tips voor Rome.

Tip 1: Bezoek de Trevifontein

Om te beginnen willen jullie misschien de Trevifontein bezoeken. Deze fontein is een van de beroemdste ter wereld. Het is een van de meest iconische beelden die mensen met Rome associëren. Het werd gebouwd in 1762 en is door de jaren heen in veel films, liedjes en tv-shows te zien geweest. Het is een geweldige plek om naartoe te gaan als je echt samen mooie foto’s wilt maken of als jullie je een deel van de geschiedenis willen laten voelen terwijl jullie daar zijn.

Tip 2: Villa Borghese Park

Een andere geweldige plek voor romantische tips in Rome is Villa Borghese Park. Dit park heeft allerlei prachtige landschappen zoals fonteinen. Een prachtig park, die jullie ook zeker kunnen aandoen.

Tip 3: Segway-tour door Rome

Verder is een Segway-tour door Rome fantastisch. Segways zijn een geweldige manier om de stad te verkennen en alle bezienswaardigheden vanuit een hoger perspectief te bekijken. 

Tip 4: Castel Sant’Angelo

De een na laatste tip is om de zonsondergang bij Castel Sant’Angelo te bekijken. Zonsondergang is een van de meest romantische belevenissen in Rome en het is moeilijk om jullie niet zo te voelen als jullie ernaar kijken vanaf deze iconische locatie. 

Tip 4: Italiaanse kookles

De laatste tip is om samen met je partner een kookles te volgen. Samen koken kan heel leuk zijn en je krijgt de kans om te leren hoe Italianen het doen terwijl je samen iets lekkers maakt!

Nummer 2: Santorini

Santorini, een van de leukste vakantiebestemmingen voor stelletjes

Santorini is een populaire bestemming voor stellen, vooral voor diegenen die op zoek zijn naar een huwelijksreisbestemming met veel romantiek en charme. Een tip die wij alvast meegeven is een boot huren en het water op gaan, waarbij jij met jouw geliefde adembenemende uitzichten kan zien en kan genieten van de rust.

Tips in Santorini voor stelletjes

We hebben onze favoriete tips voor Santorini voor jullie samengesteld. 

  • 1) Verken de stranden van Oia, Fira en Kamari.
  • 2) Bezoek de archeologische vindplaats Akrotiri.
  • 3) Huur een boot om de caldera vanaf het water te zien.
  • 4) Loop rond het dorp Firostefani, het is een van de oudste dorpen van Santorini.
  • 5) Maak samen een foto bij de zonsondergang vanaf een van de vele uitkijkpunten van Santorini, zoals het strand van Kamari of het strand van Perivolos.
 

Nummer 1: Parijs

Hoe kan het ook anders, de stad van dé Eiffeltoren en de stad van dé liefde is Parijs. Wij vertellen je graag waarom en waar je in Parijs sowieso geweest moet zijn, met je geliefde.

Waarom is Parijs de stad van de liefde?

Parijs wordt beschouwd als de stad van de liefde vanwege de romantische sfeer. De lucht in Parijs is gevuld met romantiek en sensualiteit, wat het een perfecte plek maakt voor geliefden om te bezoeken. Daarnaast staan Parijzenaars bekend om hun ruimdenkendheid, waardoor mensen van over de hele wereld zich er thuis kunnen voelen.

Romantische wandeling door Parijs

Maak een romantische wandeling rond de Arc de Triomphe en stop bij de Jardin du Palais Royal om prachtige bloemstukken te zien.

Must see bezienswaardigheden Parijs

Bezoek de Notre Dame-kathedraal, een van Europa’s meest iconische bezienswaardigheden en een van de populairste toeristische attracties van Parijs.

Parijs is de stad voor stelletjes

Romantisch dineren in Parijs

Geniet van een diner in restaurant Le Jules Verne, gelegen op de top van de Eiffeltoren (reserveren verplicht).

Wij denken dat we de leukste vakantiebestemmingen voor stelletjes wel benoemd hebben.

Kunnen jij en je geliefde met deze tips uit de voeten? Of ga je liever wat meer op een echt avontuur met je partner? Lees dan onze 8 tips voor jullie roadtrip door Noorwegen.

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan!
Facebook
Twitter
Pocket
WhatsApp

Meer reisblogs

Stedentrip Krakau
Polen

Stedentrip Krakau

Een stedentrip Krakau betekent een reis door de tijd, waar je middeleeuwse straten verkent, monumentale kastelen ontdekt en de rijke cultuur van de stad absorbeert. Krakau,

Lees verder >