Fly.nl is een jonge en onafhankelijke, in Nederland gevestigde vliegticket website die is ontstaan uit een passie voor de reiswereld.

Het begon een aantal jaar geleden toen twee jonge ondernemers tijdens een vlucht van Innsbruck naar Rotterdam met elkaar in gesprek raakten over het boeken van vliegtickets. Verschillende sites, verschillende prijzen en wanneer je dacht goedkoop uit te zijn volgden er altijd weer toeslagen. Dit moest toch anders kunnen? Jazeker! Op 1 september 2019 lanceerden wij Fly.nl!

Op Fly.nl willen wij je een product presenteren dat daadwerkelijk een verschil voor je maakt. Wij geloven er namelijk in dat het boeken van een reis een leuke en gemakkelijke ervaring voor je moet zijn. 

Met deze visie in ons achterhoofd bieden wij je een brede dienstverlening aan. Zo kun je uiteraard een vliegticket boeken maar heb je ook de mogelijkheid om allerhande reis gerelateerde producten en informatie te bekijken.

Door middel van deze service hopen wij iets bij te kunnen dragen aan een onvergetelijke reis. Mocht je desondanks iets missen of heb je wellicht een goede tip dan horen wij dit graag van je!

Wij wensen je vele veilige vlieguren toe!

Onze Missie

Onze missie is om voortdurend onderscheidende verbeteringen aan te brengen in de hectische wereld van vliegticketaanbieders. De eenvoud die wij bieden maakt onze website niet alleen aantrekkelijk voor reislustige mensen, maar zorgt er ook voor dat bezoekers telkens weer terugkomen bij Fly.

Fly.nl Missie
Fly.nl Visie

Onze visie

Bij Fly.nl houden we van eenvoud. Onze visie is dan ook heel simpel en helder: het boeken van een vliegticket op onze website moet leuk en eenvoudig maar vooral zonder onnodige toeslagen zijn. We bieden een plek waar je naast jouw tickets ook andere handige zaken voor je reis kunt regelen. Met onze website, Instagram- en Facebookaccount laten wij je reishart sneller kloppen!