about

Fly.nl is een jonge en onafhankelijke, in Nederland gevestigde vliegticket website die is ontstaan uit een passie voor de reiswereld.

Het begon twee jaar geleden toen twee jonge ondernemers tijdens een vlucht van Innsbruck naar Rotterdam met elkaar in gesprek raakten over het boeken van vliegtickets. Verschillende sites, verschillende prijzen en wanneer je dacht goedkoop uit te zijn volgden er altijd weer toeslagen. Dit moest toch anders kunnen? Jazeker! Op 1 september 2019 lanceerden wij Fly.nl!

Op Fly.nl willen wij u een product presenteren dat daadwerkelijk een verschil voor u maakt. Wij geloven er namelijk in dat het boeken van een reis een leuke en gemakkelijke ervaring voor u moet zijn. 

Met deze visie in ons achterhoofd bieden wij u een brede dienstverlening aan. Zo kunt u uiteraard een vliegticket boeken maar heeft u ook de mogelijkheid om allerhande reisgerelateerde producten en informatie te bekijken.

Door middel van deze service hopen wij iets bij te kunnen dragen aan een onvergetelijke reis. Mocht u desondanks iets missen of heeft u wellicht een goede tip dan horen wij dit graag van u!

Wij wensen u vele veilige vlieguren toe!

 

Namens het hele team,

Welkom bij Fly.nl 

ONZE MISSIE

Onze missie is om voortdurend onderscheidende verbeteringen aan te brengen in de hectische wereld van vliegticketaanbieders. De eenvoud die wij bieden maakt onze website niet alleen aantrekkelijk voor reislustige mensen, maar zorgt er ook voor dat bezoekers telkens weer terugkomen bij Fly.

 grouth
 grouth

ONZE VISIE

Bij Fly.nl houden we van eenvoudig. Onze visie is dan ook heel simpel en helder: het boeken van een vliegticket op onze website moet leuk en eenvoudig maar vooral zonder onnodige toeslagen zijn. We bieden een plek waar u naast uw tickets ook andere handige zaken voor uw reis kunt regelen. Met onze website, Instagram- en Facebookaccount laten we uw reishart sneller kloppen!

Heeft u een vraag of suggestie!