about

Fly.nl is een jonge en onafhankelijke, in Nederland gevestigde vliegticket website die is ontstaan uit een passie voor de reiswereld.

Op Fly.nl willen wij u een product presenteren dat daadwerkelijk een verschil voor u maakt. Wij geloven er namelijk in dat het boeken van een reis een leuke en gemakkelijke ervaring voor u moet zijn. 

Met deze visie in ons achterhoofd bieden wij u een brede dienstverlening aan. Zo kunt u uiteraard een vliegticket boeken maar heeft u ook de mogelijkheid om allerhande reisgerelateerde producten en informatie te bekijken.

Door middel van deze service hopen wij iets bij te kunnen dragen aan een onvergetelijke reis. Mocht u desondanks iets missen of heeft u wellicht een goede tip dan horen wij dit graag van u!

Wij wensen u vele veilige vlieguren toe!

 

Namens het hele team,

Welkom bij Fly.nl 

ONZE VISIE

Bij Fly.nl hebben wij een hele simpele en heldere visie; het boeken van een vliegticket op onze website moet leuk en eenvoudig zijn. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit een positieve bijdrage levert aan uw reis.

 grouth
 grouth

ONZE MISSIE

Onze missie is om voortdurend onderscheidende verbeteringen toe te passen die reislustige mensen aantrekt, fascineert en vasthoudt. Wij geloven namelijk dat wij pas succesvol zijn als u tevreden bent.

Heeft u een vraag of suggestie!