Door deze website te gebruiken stem je in met de Privacyverklaring van Fly.nl Vliegtickets.

Inleidende bepalingen

Op deze pagina tref je de privacyverklaring van Verantwoordelijke aan. Je wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Sintmaartenszee aan de Zeeweg 2A (1753 BB), staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 66799228 en draagt de naam Fly.nl Vliegtickets. Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via info@fly.nl.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 12-06-2021.

Informatie over de verwerkingen

Verantwoordelijke verwerkt jouw persoonsgegevens met als doel om vliegticketprijzen voor je te kunnen vergelijken. De persoonsgegevens worden slechts voor de duur van de overeenkomst, en verder niet langer dan strikt noodzakelijk is opgeslagen. Aan deze verwerking ligt de volgende rechtsgrond ten grondslag:

Het verwerken is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst.

Het niet verstrekken van persoonsgegevens heeft tot gevolg dat je geen vliegtickets kunt vergelijken, en er dus geen overeenkomst tot stand kan komen.

Cookies

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website je op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie. Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan je te kunnen leveren.

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op de verwerkingen zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Verantwoordelijke. Indien je door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Verantwoordelijke is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Verantwoordelijke raad je aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website.

Doorgifte aan verwerkers en derden

Gegevens kunnen worden verwerkt door bedrijven die door Verantwoordelijke zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven ‘verwerkers’. Je kunt hierbij denken aan het bedrijf welke de hosting van de website van Verantwoordelijke verzorgt. Tevens verwerkt verantwoordelijke gegevens met de vliegtuigmaatschappijen waar je uiteindelijk tickets van boekt. De verwerkers handelen niet onder verantwoordelijkheid van Verantwoordelijke.

Ook zullen jouw gegevens worden gedeeld met derden als Verantwoordelijke op grond van een wettelijke verplichting gehouden is jouw gegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Jouw privacy rechten

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je een aantal rechten. Je hebt het recht om Verantwoordelijke te verzoeken om inzage (art 15 AVG) van en rectificatie (art. 16 AVG) of wissing van jouw gegevens (art. 17 AVG). Ook heb je het recht om Verantwoordelijke te verzoeken om beperking van de verwerking van gegevens (art. 18 AVG). Onder bepaalde omstandigheden heb je ook recht op overdraagbaarheid van gegevens (art. 20 AVG) en het recht van bezwaar (art. 21 AVG). Niet in alle gevallen kunnen de rechten worden uitgeoefend. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens is meer informatie te vinden over wanneer het mogelijk is één of meer van deze rechten uit te oefenen.

Je kunt de door jezelf verstrekte gegevens inzien of wijzigen door een e-mail te sturen naar info@fly.nl.

Indien je vragen hebt over deze privacyverklaring kun je een e-mail zenden aan info@fly.nl.

Indien je een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van jouw persoonsgegevens, dan kun je dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).