Waarmee kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag dan staat onze klantenservice 24/7 paraat om deze te beantwoorden. Kun je niet wachten, kijk dan eens bij de veel gestelde vragen hieronder. De kans is groot dat je het antwoord op jouw vraag daar vindt. 

Nog steeds niet gevonden? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Heb jij een specifieke vraag over jouw vlucht dan kun je het beste direct contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij waarvan jij het ticket hebt gekocht. Wij hebben namelijk geen inzicht in deze gegevens.

Leuke vakantiebestemmingen bij Fly.nl
airplane flying cloudy sky

Hoe kunnen we je helpen? We zijn 24/7 beschikbaar

Stuur ons een bericht

Neem contact op met één van onze medewerkers en wij beantwoorden je vraag.

Mail ons

Voor algemene vragen kun je ons 24/7 via ons contactformulier of via info@fly.nl bereiken.

Urgente vragen

Bij een vraag over jouw vliegticket neem je direct contact op met de vliegtuigmaatschappij.

Veelgestelde vragen

Vragen over de reis

Fly.nl bied jou de mogelijkheid om te zoeken op directe vluchten maar ook op vluchten met een tussenstop. Het voordeel van een directe vlucht is natuurlijk dat je lekker snel op je bestemming aankomt. De kans is wel aanwezig dat de prijs iets hoger ligt dan wanneer je voor een tussenstop kiest. Dus heb je geen haast en vind je het niet erg om tussenstop in een ander land te maken dan raad ik je zeker aan om deze optie te gebruiken. Wij tonen je dan alleen vluchten met een tussenstop. Kies je voor een tussenstop van meerdere uren is het handig om vooraf bij de luchtvaartmaatschappij even na te vragen of je de luchthaven kunt verlaten. Dit is niet altijd mogelijk maar kan dit wel dan staat het je vrij om nog even een city trip te maken, wel zo leuk.
Fly.nl bied jou de mogelijkheid om te zoeken op directe vluchten. Het voordeel van een directe vlucht is natuurlijk dat je lekker snel op je bestemming aankomt. De kans is echter wel aanwezig dat de prijs iets hoger ligt dan wanneer je voor een vlucht met tussenstop kiest. Dus wil je zo snel mogelijk van A naar B vliegen dan raad ik je zeker aan om deze optie te gebruiken. Wij tonen je dan alleen directe vluchten.
Er bestaan airlines die voor baby’s en kinderen een gereduceerd tarief aanbieden. Om je de juiste prijs te kunnen tonen vragen wij bij het invullen van de passagiers dan ook naar het aantal volwassen, het aantal baby’s < 2 jaar en het aantal kinderen < 12 jaar. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de voordeligste vliegticketprijs en kun je met een goed gevoel je reis voorbereiden.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Dit betekent dus ook dat wij helaas niets kunnen zeggen of jij als minderjarige wel of niet alleen mag vliegen. Mijn advies is dan ook om direct contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.
Helaas kun je bij ons op dit moment nog niet naar open retourtickets zoeken. Ik raad je aan om via Fly.nl jouw ticket te vergelijken en dan bij onze partner naar het open retourticket te vragen. Op deze manier ben jij verzekerd van een voordelige prijs maar heb jij wel dat voordelige vliegticket te pakken. Een andere oplossing is om eerst een enkele vlucht te reserveren en op het moment van vertrek de retourvlucht.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij er voor gezorgd dat je vele opties hebt om tot de juiste keuze van jouw vliegticket te komen.

PAS ECHTER WEL OP!!!

De reden dat wij dit zo groot geschreven hebben is omdat er voor sommige goedkope vliegtickets hele belangrijke spelregels gelden die je NIET over het hoofd mag zien.

Beschermde transfers

Het kan voorkomen dat je meerdere vluchten nodig hebt om op je bestemming te komen.

Een klein voorbeeld;

Je hebt een lekker goedkoop vliegticket kunnen bemachtigen waarmee je vanaf Amsterdam naar New York vliegt.

Omdat de prijs zo lekker laag is moet je in Parijs wel overstappen. Dit betekent dus dat  je eerst van Amsterdam naar Parijs vliegt, in Parijs overstapt en vervolgens door naar New York vliegt.

De kans is groot dat, zelfs als je met twee verschillende maatschappijen vliegt, deze twee vluchten op één vliegticket staan. Als dit het geval is noemen ze dit; “luchtvaartalliantie” en ben je beschermd.

Indien je niet zeker bent of dit het geval is kun je naar de reserveringsreferentie kijken. Als dit maar 1 nummer is staan ze op hetzelfde vliegticket.

Deze beschermde transfer houdt concreet in dat als je vertraging hebt en de volgende vlucht mist, de airline kosteloos een nieuwe vlucht voor je zoekt en jij zo alsnog op je bestemming arriveert.

Omdat dit een service zonder extra kosten is betaal je wel iets meer voor deze variant.

Niet beschermde transfers

Wederom hetzelfde voorbeeld waarbij je dus meerdere vluchten nodig hebt om op je bestemming te komen.

Je hebt weer een lekker goedkoop vliegticket kunnen bemachtigen waarmee je vanaf Amsterdam naar New York vliegt.

Omdat de prijs zo lekker laag is moet je ook nu weer in Parijs overstappen. Dit betekent dat je wederom eerst van Amsterdam naar Parijs vliegt, in Parijs overstapt en vervolgens door naar New York vliegt.

Tot zover is de reis identiek aan een beschermende transfer!

Het grote verschil is dat deze twee vluchten, zelfs als je met verschillende maatschappijen vliegt, NIET op één vliegticket staan. Er is hier dus geen sprake van een “luchtvaartalliantie”.

Heb jij vertraging en mis jij om de één of andere reden het aansluitende vliegtuig dan dien jij ZELF voor een nieuw ticket te zorgen.

Omdat dit risico bij jou zelf ligt is de prijs van een dergelijk vliegticket vaak lager.

Uiteraard kun je toch van de lage prijzen genieten door simpelweg meer tijd tussen de vluchten in te plannen.

Houdt hierbij wel rekening dat het voor kan komen dat je opnieuw je bagage in moet checken en dit dus enige tijd in beslag kan nemen.

De mogelijkheid bestaat ook dat je vanaf een hele andere terminal vertrekt. Is dit het geval dan moet je dus extra tijd inplannen om je van terminal A naar terminal B te kunnen verplaatsen.

In het ergste geval vertrekt jouw volgende vlucht vanaf een ander vliegveld waardoor je dus per openbaar vervoer of taxi van vliegveld A naar vliegveld B moet rijden. Hierbij dien je niet alleen rekening te houden met de tijd die het  in- en uitchecken in beslag neemt maar ook met de reistijd en eventuele files.

Vlieg je naar een land waar je een visum nodig hebt is het goed om deze op tijd (ver voor vertrek) te regelen. Ook als je de luchthaven niet verlaat en alleen een doorreisvisum nodig hebt.

Een ander punt is dat de verschillende airlines verschillende regels wat betreft de bagage hebben. Controleer dus vooraf of jouw (hand) bagage voldoet aan de voorwaarden die door de betreffende airline worden gesteld.

AANDACHTSPUNT

Zoals eerder aangegeven ben je bij dit soort vluchten zelf verantwoordelijk voor de vervolg vlucht, eventuele in- en uitcheck procedures en transfers naar een andere terminal of luchthaven.

Zorg er dus voor dat je vooraf weet wat je te doen staat en hoe lang je tussen twee vluchten nodig hebt.

Het is dan ook handig om, voordat je reserveert, de website van de betreffende luchthaven te raadplegen. Hierop vind je informatie over openbaar vervoer, taxitarieven en de afstanden tussen de verschillende terminals.

Ga bij het inplannen van jouw reis uit van het meest slechte scenario. Hierdoor heb je in ieder geval genoeg tijd om je reis fatsoenlijk te vervolgen.

Tot slot; op de website van de verschillende airlines vind je ook genoeg informatie waarmee jij je voordeel kunt doen.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Omdat wij jou graag zo voordelig mogelijke vluchten aanbieden vind je bij ons ook zogenaamde combinatie vluchten.

Een combinatievlucht is een vlucht waarbij je, vaak omwille van de prijs, gebruik maakt van meerdere airlines.

Zo kun je bijvoorbeeld op de heenreis met KLM vliegen en op de terugreis met British Airways.

Deze combinaties bieden wij overig automatisch aan. Wij zoeken voor jou immers naar de voordeligste vliegtickets.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Bij eventuele vragen over je bagage dien je dan ook rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner. De regels, voorwaarden en prijzen  kunnen namelijk per vliegtuigmaatschappij verschillen.
Voor elk land, elke overheid of welke instantie dan ook gelden verschillende regels omtrent de verplichting van een visum, paspoort of ander document. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat deze documenten in orde zijn voordat je vertrekt. Ben je niet zeker of je een visum of paspoort nodig hebt, bekijk dan eens de volgende website; https://cibtvisas.nl/?login=flynl403615 Omdat je dit via ons Fly account controleert krijg je bij aanschaf van een visum ook nog eens 10% korting. Kan ik zonder paspoort reserveren? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven omdat dit per airline en bestemming verschilt. Zo heb je voor een binnenlandse vlucht vaak geen paspoort nodig en volstaat een ID kaart. Wil je nou precies weten wat wel en niet mag, controleer dan even de website van de airline. Hier staan de laatst geldende regels precies beschreven. Let er op dat er maatschappijen zijn waar je überhaupt niet kunt reserveren zonder een geldig identiteitsbewijs te tonen. Aan de andere kant bestaan er ook aanbieders waarbij je wel kunt reserveren zonder meteen jouw identiteitsbewijs te laten zien. Hier vragen ze dan meestal een paar dagen voor vertrek om of op het moment dat je incheckt. Kan ik met een verlopen paspoort reserveren? Het is vaak wel mogelijk om , indien hier bij de reservering al om gevraagd wordt, met een verlopen paspoort te reserveren. Echter moet je er wel aan denken, als je dit nog niet gedaan hebt,  zo snel mogelijk een nieuw paspoort aan te vragen. Zodra jij jouw nieuwe paspoort hebt ontvangen kun je contact opnemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij en jouw nieuwe paspoortnummer doorgeven. Er zijn ook genoeg airlines waarbij je dit zelf kunt regelen via jouw eigen account. Iedere airline heeft zijn eigen beleid waardoor het aan te raden is even op de website te kijken. Op deze wijze kom je niet voor verrassingen te staan. Heb ik een visum nodig? Om hier antwoord op te krijgen sturen wij je door naar onze gespecialiseerde partner, CIBT Visas. Via onderstaande link vul kun jij jouw bestemming invullen waarna je precies ziet of je wel of geen visum nodig hebt. Daarnaast krijg jij via ons Fly account  https://cibtvisas.nl/?login=flynl403615 ook nog eens tien procent korting.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging en afhankelijk van vele factoren. Er bestaat dan ook geen wet die voorschrijft wanneer jij jouw ticket tegen de laagste prijs kunt aanschaffen.

Wel hebben wij data tot onze beschikking waarmee wij jou van informatie kunnen voorzien.

Zo hebben wij een handige tool, de zogenaamde prijzenkalender, ontwikkeld.

Stel jij bent enigszins flexibel in je aankomst- en vertrekdatum dan is de prijzenkalender voor jou een absolute aanrader.

Met de prijzenkalender kun jij namelijk zien wat die maand de goedkoopste dag is om te vliegen. Sterker nog, je kunt zelfs verder dan een maand vooruit kijken.

De prijzenkalender is dus echt ontwikkeld voor mensen die niet vast zitten aan een dag maar op zoek zijn naar het voordeligste vliegticket.

De prijzenkalender wordt automatisch getoond onder de eerste rij met resultaten. Het enige dat je nog even moet doen is “toon prijzenkalender” aanvinken.

De prijzen die je in de prijzenkalender ziet zijn een gemiddelde schatting van alle tickets die wij in die periode verkocht hebben. Op deze wijze zie jij precies wanneer je het voordeligste vliegticket kunt aanschaffen.

Let wel; de prijzen zijn een schatting waardoor de werkelijke prijs iets kan afwijken van de prijzenkalender. Dit hoeft geen groot verschil te zijn maar we willen je er wel op attenderen.

Zoveel luchtvaartmaatschappijen zoveel regels…

Wij krijgen met enige regelmaat de vraag of de trouwe viervoeter mee mag.

Hoe graag wij hier ook ja op zouden zeggen is het voor ons onmogelijk om hier antwoord op te geven.

Het antwoord verschilt namelijk niet alleen per airline maar ook nog eens per bestemming. Zo kan het zijn dat jouw viervoeter op bestemming A welkom is maar door dezelfde vliegtuigmaatschappij op bestemming B wordt geweigerd.

Wij adviseren dan ook om contact op te nemen met de betreffende airline zodat je zeker bent dat jouw dier mag vliegen.

Omdat  het verschrikkelijk is een aansluitende vlucht te missen houden wij daar rekening mee in onze resultaten.

Over het algemeen tonen wij dan ook geen transfers waarbij je minder dan 60 minuten de tijd hebt om over te stappen. Hierdoor is de kans groter dat jij jouw volgende vlucht haalt.

Heb jij nou wel meer tijd nodig dan is het raadzaam hier vooraf rekening mee te houden. Fly.nl is namelijk een vergelijkingswebsite waarbij wij jou altijd doorsturen naar de aanbieder.

Mocht je vragen hebben over of je een eventuele aansluitende vlucht wel of niet gaat halen raad ik je aan contact op te nemen met de airline. Zij kunnen je zeker verder helpen en jou ook van informatie voorzien over wat je moet doen als je de aansluitende vlucht wel mist.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Omdat de coronamaatregelen per vliegtuigmaatschappij verschillen is het raadzaam om bij de betreffende luchtvaartmaatschappij na te vragen wat de laatste nieuwe coronamaatregelen zijn.

Dat de opwarming van de aarde een feit is en dat er iets moet gebeuren dat zijn wij met elkaar wel eens. Gelukkig denken bijna alle vliegtuigmaatschappijen hier net zo over waardoor je tegenwoordig CO2 neutraal kunt vliegen. Zodra wij je hebben doorgestuurd naar onze partner kun je deze optie aanvinken. Je betaalt dan een kleinigheid extra waarmee jouw CO2 uitstoot wordt gecompenseerd. Naast deze goede ontwikkeling zijn er andere fantastische initiatieven om het vliegen duurzaam te maken. Zo wordt er op dit moment volop getest met elektrisch vliegen en zijn er nationale en internationale stichtingen in het leven geroepen die duurzaam vliegen bevorderen.

Vragen over reserveringen

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Normaal gesproken ontvang je dan ook een reserveringsbevestiging van één van onze partners. Indien je deze niet per email hebt ontvangen loont het om even in jouw spam folder te kijken. Heb je jouw reserveringsbevestiging nog niet gevonden raad ik je aan om contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen je dan verder helpen. Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd? Controleer dan jouw bankafschrift even. Hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Onze partner zal een bedrag in rekening brengen en dit van jouw bankrekening afschrijven.
Nee, de service van Fly.nl is gratis voor jou!
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Bij eventuele vragen dien je dan ook rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen controle over noch inzicht in jouw reservering.
Nadat je gereserveerd hebt ontvang je van de betreffende luchtvaartmaatschappij of touroperator een bevestiging per mail. Indien je deze niet hebt ontvangen loont het om even in jouw spam folder te kijken. Heb je jouw reserveringsbevestiging nog niet gevonden raad ik je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij of touroperator. Als jouw reservering is gelukt kan het niet anders dan dat jouw gegevens hier bekend zijn. Houdt er rekening mee dat Fly.nl een vergelijkingswebsite is en zodoende geen controle over noch inzicht in jouw reservering heeft. Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd dan kun je jouw bankafschrift even controleren, hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op. Heb je geen bevestiging ontvangen, zijn je gegevens niet bekend bij één van onze partners en is er ook geen geld van je rekening afschreven dan kun je er van uit gaan dat je niet reservering niet gelukt is. In dit geval raad ik je aan om opnieuw naar een ticket te zoeken.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Bij eventuele wijzigingen of een annulering dien je dan ook rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen inzicht in de gegevens van jouw reservering en kunnen dan ook niets aanpassen. Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd dan kun je jouw bankafschrift even controleren, hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op. Heb je geen bevestiging ontvangen, zijn je gegevens niet bekend bij één van onze partners en is er ook geen geld van je rekening afschreven dan kun je er van uit gaan dat je niet gereserveerd hebt. In dit geval raad ik je aan om opnieuw naar een ticket te zoeken.

Ondanks dat het niet leuk is als jouw reservering wordt geannuleerd komt dit helaas wel eens voor.

De meest voorkomende reden is dat de luchtvaartmaatschappij of touroperator jouw reis toch niet kan aanbieden voor het bedrag waarvoor ze het jou in eerste instantie hebben aangeboden. Een andere veelvoorkomende reden is dat de vliegreis in zijn geheel wordt geannuleerd.

Is jouw reis geannuleerd dan zal je een aantal opties voorgeschoteld krijgen. Hierbij heb je vaak de keuze uit de aanschaf van een nieuw ticket of een volledige restitutie.

Houdt er bij de aanschaf van een nieuw ticket wel rekening mee dat de prijs waarschijnlijk hoger ligt dan je in eerste instantie hebt betaald.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite en heeft daardoor geen controle over noch inzicht in jouw reservering. Ons advies is dan ook om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner en te vragen naar de mogelijkheden.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Omdat jij niet bij Fly.nl reserveert hebben wij geen controle over noch inzicht in jouw wijziging, annulering of eventuele restitutie. Mijn advies is dan ook om bij eventuele problemen direct contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.

Vragen over prijzen

Vragen over Fly.nl

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Onze partner zal een bedrag in rekening brengen en dit van jouw bankrekening afschrijven.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Mijn advies is dan ook om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner en te vragen naar de betaalmogelijkheden. Aangezien online veiligheid steeds belangrijker wordt kan er uit veiligheidsoverwegingen naar een identiteitskaart of paspoort worden gevraagd.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Ik raad je dan ook aan om op de website van onze partner alle gegevens en informatie nogmaals goed te controleren. De prijs kan namelijk verschillen door de optionele extra’s die kunnen worden toegevoegd. Deze opties zijn echter geen verplichting.

Omdat jij niet bij Fly.nl reserveert hebben wij geen inzicht in het feit of jij wel of niet te veel betaald hebt. Mijn advies is dan ook om bij eventuele misverstanden direct contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.

Als tip wil ik je nog meegeven dat bijna al onze partners een gratis betaal optie aanbieden. Buiten deze gratis optie moet je voor de andere vaak wel betalen. Aangezien deze kosten variabel zijn nemen wij ze niet mee in onze vergelijking.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Nadat je gereserveerd hebt ontvang je van de betreffende luchtvaartmaatschappij of touroperator een bevestiging per mail. Indien je deze niet hebt ontvangen loont het om even in jouw spam folder te kijken.

Heb je jouw reserveringsbevestiging nog niet gevonden raad ik je aan om contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen je dan verder helpen.

Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd dan kun je jouw bankafschrift even controleren, hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging. Wij doen er achter de schermen dan ook heel veel moeite voor om deze zo accuraat mogelijk op onze website te tonen. Desondanks kan het voorkomen dat wij in eerste instantie een andere prijs hebben getoond dan dat jij op de website van de luchtvaartmaatschappij of touroperator hebt zien staan. Dit verschil ligt aan het feit dat vliegticketprijzen per seconde kunnen veranderen en wij jou te allen tijde de best beschikbare prijs willen laten zien. Indien jij geen vaste datum hebt waarop je wilt reizen kun je gebruik maken van onze prijzenkalender welke je vindt door op “toon prijzenkalender” te klikken. Het grote voordeel van deze prijzenkalender is dat je voor de komende maand of het komend jaar de voordeligste vliegtickets vindt. Een andere tip om voordeliger te vliegen is om te vertrekken van een nabijgelegen vliegveld. Zo kan het soms voordeliger zijn om bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport te vertrekken in plaats van Schiphol. Zelfs vliegvelden net over de grens in België of Duitsland zijn de moeite waard om te bekijken.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Indien jij geen vaste datum hebt waarop je wilt reizen kun je gebruik maken van onze prijzenkalender welke je vindt door op “toon prijzenkalender” te klikken. Het grote voordeel van deze prijzenkalender is dat je voor de komende maand of het komend jaar de voordeligste vliegtickets vindt. Een andere tip om voordeliger te vliegen is om te vertrekken van een nabijgelegen vliegveld. Zo kan het soms voordeliger zijn om bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport te vertrekken in plaats van Schiphol. Zelfs vliegvelden net over de grens in België of Duitsland zijn de moeite waard om te bekijken.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn 24/7 in beweging. Het is voor ons dus niet mogelijk om een prijsopgave op te stellen. Op het moment dat jij deze hebt ontvangen is deze al weer verouderd.

Er is dus eigenlijk maar één manier om achter de voordeligste prijs te komen en dat is door een nieuwe vergelijking te starten.

Hiervoor ga je naar www.fly.nl en vul je jouw vertrek- en aankomst luchthaven in. Daarna vul jij de datum in waarop je wilt vliegen en het aantal personen. Tot slot vink je de zoekbutton aan.

Indien jij geen vaste datum hebt waarop je wilt reizen kun je gebruik maken van onze prijzenkalender welke je vindt door op “toon prijzenkalender” te klikken.

Het grote voordeel van deze prijzenkalender is dat je voor de komende maand of het komend jaar de voordeligste vliegtickets vindt.

Een andere tip om voordeliger te vliegen is om te vertrekken van een nabijgelegen vliegveld. Zo kan het soms voordeliger zijn om bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport te vertrekken in plaats van Schiphol. Zelfs vliegvelden net over de grens in België of Duitsland zijn de moeite waard om te bekijken.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn 24/7 in beweging. Wij doen er achter de schermen dan ook heel veel moeite voor om deze zo accuraat mogelijk op onze website te tonen.

Na jouw vergelijking sturen wij je door naar de airline of touroperator waar jij uiteindelijk jouw vliegticket koopt. Op het moment van doorsturen wordt er nog eenmaal een check uitgevoerd en alle prijzen en  informatie bijgewerkt.

De prijs kan namelijk verschillen door deze controle maar ook door optionele extra’s die kunnen worden toegevoegd. Deze opties zijn echter geen verplichting.

Heb je toch nog vragen, neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen controle over noch inzicht in jouw reservering.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging. Dit betekent dat deze kunnen veranderen vanaf het moment dat jij bij ons vergelijkt tot aan het moment dat jij bij onze partner reserveert. Omdat je niet bij Fly.nl  reserveert en wij de prijzen doorkrijgen van onze partners kun je bij eventuele misverstanden het beste direct contact opnemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen. Wij doen er achter de schermen echter wel veel moeite voor om de prijzen zo accuraat mogelijk op onze website te tonen.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Een andere handige tool die wij daarvoor hebben ontwikkeld is de zogenaamde prijzenkalender. Stel jij bent enigszins flexibel in je aankomst- en vertrekdatum dan is de prijzenkalender voor jou een absolute aanrader. Met de prijzenkalender kun jij namelijk zien wat die maand de goedkoopste dag is om te vliegen. Sterker nog, je kunt zelfs verder dan een maand vooruit kijken. De prijzenkalender is dus echt ontwikkeld voor mensen die niet vast zitten aan een dag maar op zoek zijn naar het voordeligste vliegticket. De prijzenkalender wordt automatisch getoond onder de eerste rij met resultaten. Het enige dat je nog even moet doen is “toon prijzenkalender” aanvinken. De prijzen die je in de prijzenkalender ziet zijn een gemiddelde schatting van alle tickets die wij in die periode verkocht hebben. Op deze wijze zie jij precies wanneer je het voordeligste vliegticket kunt aanschaffen. Let wel; de prijzen zijn een schatting waardoor de werkelijke prijs iets kan afwijken van de prijzenkalender. Dit hoeft geen groot verschil te zijn maar we willen je er wel op attenderen.
Fly.nl is een vergelijkingswebsite die in meer dan 50 talen en 70 verschillende valuta beschikbaar is. Als je op de vliegticket resultaten pagina kijkt zie je rechts boven de Nederlandse vlag in het blauw gemarkeerd. Zodra je hierop klikt kun je de taal en valuta aanpassen aan jouw behoeftes.
Fly.nl is a comparison website available in more than 50 languages and 70 different currencies. If you look at the flight ticket results page you will see the Dutch flag highlighted in blue at the top right. Once you click on this you can change the language and currency to suit your needs.
Fly.nl is een jonge en onafhankelijke, in Nederland gevestigde vliegticket website die is ontstaan uit een passie voor de reiswereld. Het begon een aantal jaar geleden toen twee jonge ondernemers tijdens een vlucht van Innsbruck naar Rotterdam met elkaar in gesprek raakten over het boeken van vliegtickets. Verschillende sites, verschillende prijzen en wanneer je dacht goedkoop uit te zijn volgden er altijd weer toeslagen. Dit moest toch anders kunnen? Jazeker! Op 1 september 2019 lanceerden wij Fly.nl! Op Fly.nl willen wij je een product presenteren dat daadwerkelijk een verschil voor je maakt. Wij geloven er namelijk in dat het boeken van een reis een leuke en gemakkelijke ervaring voor je moet zijn. Met deze visie in ons achterhoofd bieden wij je een brede dienstverlening aan. Zo kun je uiteraard een vliegticket boeken maar heb je ook de mogelijkheid om allerhande reis gerelateerde producten en informatie te bekijken. Door middel van deze service hopen wij iets bij te kunnen dragen aan een onvergetelijke reis. Mocht je desondanks iets missen of heb je wellicht een goede tip dan horen wij dit graag van je! Wij wensen je vele veilige vlieguren toe!
Nee, de service van Fly.nl is gratis voor jou!
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Om het voordeligste vliegticket te vinden dien jij als eerste jouw vluchtgegevens in te voeren. Zodra jij dit gedaan hebt worden onze mega servers (lees enorme computers) achter de schermen ingeschakeld. Zij gaan dan razendsnel bij meer dan 1400 verschillende aanbieders op zoek naar de voordeligste vliegtickets. Zodra hier de eerste resultaten van binnen komen tonen wij deze meteen op onze website. Het kan dus een klein momentje duren voordat alle resultaten binnen zijn. Wij vragen de gegevens bij onze partners op en hebben dus geen invloed op de ticketprijs.
Op onze homepage vind je, als je iets naar beneden scrolt, onze recensies staan. Wat houdt dit nu precies in? Hecht jij niet alleen waarde aan hoe voordelig jouw vliegticket is maar vind je de kwaliteit van onze dienstverlening minstens zo belangrijk? Dan hebben wij iets voor jou, jij kunt ons namelijk een terugkoppeling geven. Het doel hiervan is om het niveau van onze dienstverlening aan jouw gebruikerservaring te toetsen. Deze mogelijkheid bieden wij aan zodat jij kunt reserveren met de kennis van een ervaringsdeskundige, jouw medepassagiers. Om deze terugkoppeling zo eerlijk en transparant mogelijk te houden maken wij gebruik van een externe partij, Google review. Op deze manier weet jij zeker dat alle recensies eerlijk en transparant zijn en dat wij geen enkel effect op de uitslag hebben. Wel zo eerlijk toch!
Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging. Achter de schermen wordt er dan ook heel veel moeite gedaan om deze zo accuraat mogelijk op onze website te tonen. Wij zijn dan ook erg trots op alle medewerkers die onze kernwaarden uitdragen en zo de continuïteit van ons merk waarborgen. Voel jij nou ook de drang om Fly.nl nog verder te perfectioneren en zo bij te dragen aan een optimale passagiersbeleving, bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@fly.nl Wie weet tot snel!

Voordat je contact opneemt is het wellicht handig om onderstaande informatie even door te nemen. Vaak vind je hier al een antwoord op jouw vraag en/of opmerking.

Kom je er dan nog niet uit, dan horen wij graag van jou waarmee wij je kunnen helpen.

Er is iets mis met de prijs

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele vragen over de prijs kun je dan ook het beste rechtstreeks contact op nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen controle over de prijs die zij hanteren.

Ik kan niet reserveren

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele vragen over een fout in het reserveringsproces kun je dan ook het beste rechtstreeks contact op nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk noch toegang tot of controle over het reserveringssysteem van onze partners.

De website van Fly.nl werkt niet

Het kan uiteraard wel eens voorkomen dat het lijkt alsof de website niet werkt. Wij raden je dan aan om jouw internet explorer even op te schonen. Dit doe je door naar je internet geschiedenis te gaan en deze te wissen. Vaak vind je deze optie onder instellingen. Bij Google chrome vind je deze door rechts boven op de drie balletjes te klikken.

De app van Fly.nl werkt niet

Probeer de app eerst eens te verwijderen en dan opnieuw te installeren. Vaak zijn de problemen die je hebt ondervonden dan verholpen.  Als hierna het probleem nog steeds niet verholpen is horen wij graag iets van je.

Mijn IP adres is geblokkeerd

Heb jij het idee dat je niet meer op de website komt omdat wij jouw IP adres hebben geblokkeerd? Schrijf ons dan even een email zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is.

Ik word niet doorgestuurd

Indien er volgens jou iets niet werkt horen wij dit graag zo snel mogelijk van je. Onze systeembeheer kan de fout dan analyseren en oplossen.

Ik mis een airline

Indien jij denkt dat er een airline, bestemming of touroperator mist stuur ons dan even een email.

Wij zullen jouw verzoek dan zorgvuldig bekijken en indien mogelijk toevoegen aan ons aanbod.

Indien je een bedrijf representeert welke geïnteresseerd is om via ons merk vliegtickets, hotelovernachtingen en of autohuur te verkopen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen jouw aanvraag dan beoordelen en binnen afzienbare tijd uitsluitsel geven.
Bij Fly.nl zijn wij altijd nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in nieuwe marketing opportunities. Heb jij een fantastisch idee, neem dan contact op via het contactformulier en wij zullen snel iets van ons laten horen.
Fly heeft niet heel veel mogelijkheden tot adverteren maar hoort graag jouw verhaal. Weet jij ons te fascineren en spreekt jouw aanbod ons aan dan nemen wij contact met je op.

Fly.nl beschikt over een affiliate programma. Stuur ons even een email met daarin de volgende gegevens;

 • Jouw bedrijfsnaam
 • Jouw naam
 • Jouw adresgegevens
 • Jouw email adres
 • Jou website URL
 • Het geschatte aantal bezoekers

Zodra wij deze gegevens van je hebben ontvangen zullen wij jou aanvraag beoordelen. Ben je goed gekeurd dan zullen wij een account voor je aanmaken en kun je direct van start.

Indien je media- of persvragen hebt kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Houdt er wel rekening mee dat wij vanwege de privacy wetgeving geen vragen mogen beantwoorden die passagier of klantenservice gerelateerd zijn.

Veelgestelde vragen

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Normaal gesproken ontvang je dan ook een reserveringsbevestiging van één van onze partners. Indien je deze niet per email hebt ontvangen loont het om even in jouw spam folder te kijken.

Heb je jouw reserveringsbevestiging nog niet gevonden raad ik je aan om contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen je dan verder helpen.

Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd? Controleer dan jouw bankafschrift even. Hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Onze partner zal een bedrag in rekening brengen en dit van jouw bankrekening afschrijven.

Nee, de service van Fly.nl is gratis voor jou!

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele vragen dien je dan ook rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen controle over noch inzicht in jouw reservering.

Nadat je gereserveerd hebt ontvang je van de betreffende luchtvaartmaatschappij of touroperator een bevestiging per mail. Indien je deze niet hebt ontvangen loont het om even in jouw spam folder te kijken. 

Heb je jouw reserveringsbevestiging nog niet gevonden raad ik je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij of touroperator. Als jouw reservering is gelukt kan het niet anders dan dat jouw gegevens hier bekend zijn.

Houdt er rekening mee dat Fly.nl een vergelijkingswebsite is en zodoende geen controle over noch inzicht in jouw reservering heeft.

Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd dan kun je jouw bankafschrift even controleren, hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op.

Heb je geen bevestiging ontvangen, zijn je gegevens niet bekend bij één van onze partners en is er ook geen geld van je rekening afschreven dan kun je er van uit gaan dat je niet reservering niet gelukt is. In dit geval raad ik je aan om opnieuw naar een ticket te zoeken.  

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele wijzigingen of een annulering dien je dan ook rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen inzicht in de gegevens van jouw reservering en kunnen dan ook niets aanpassen.

Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd dan kun je jouw bankafschrift even controleren, hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op.

Heb je geen bevestiging ontvangen, zijn je gegevens niet bekend bij één van onze partners en is er ook geen geld van je rekening afschreven dan kun je er van uit gaan dat je niet gereserveerd hebt. In dit geval raad ik je aan om opnieuw naar een ticket te zoeken. 

Ondanks dat het niet leuk is als jouw reservering wordt geannuleerd komt dit helaas wel eens voor.

De meest voorkomende reden is dat de luchtvaartmaatschappij of touroperator jouw reis toch niet kan aanbieden voor het bedrag waarvoor ze het jou in eerste instantie hebben aangeboden. Een andere veelvoorkomende reden is dat de vliegreis in zijn geheel wordt geannuleerd.

Is jouw reis geannuleerd dan zal je een aantal opties voorgeschoteld krijgen. Hierbij heb je vaak de keuze uit de aanschaf van een nieuw ticket of een volledige restitutie.

Houdt er bij de aanschaf van een nieuw ticket wel rekening mee dat de prijs waarschijnlijk hoger ligt dan je in eerste instantie hebt betaald.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite en heeft daardoor geen controle over noch inzicht in jouw reservering. Ons advies is dan ook om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner en te vragen naar de mogelijkheden.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Omdat jij niet bij Fly.nl reserveert hebben wij geen controle over noch inzicht in jouw wijziging, annulering of eventuele restitutie.

Mijn advies is dan ook om bij eventuele problemen direct contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Mijn advies is dan ook om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner en te vragen naar de betaalmogelijkheden.

Aangezien online veiligheid steeds belangrijker wordt kan er uit veiligheidsoverwegingen naar een identiteitskaart of paspoort worden gevraagd.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Ik raad je dan ook aan om op de website van onze partner alle gegevens en informatie nogmaals goed te controleren. De prijs kan namelijk verschillen door de optionele extra’s die kunnen worden toegevoegd. Deze opties zijn echter geen verplichting.

Omdat jij niet bij Fly.nl reserveert hebben wij geen inzicht in het feit of jij wel of niet te veel betaald hebt. Mijn advies is dan ook om bij eventuele misverstanden direct contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.

Als tip wil ik je nog meegeven dat bijna al onze partners een gratis betaal optie aanbieden. Buiten deze gratis optie moet je voor de andere vaak wel betalen. Aangezien deze kosten variabel zijn nemen wij ze niet mee in onze vergelijking.  

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste ticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Nadat je gereserveerd hebt ontvang je van de betreffende luchtvaartmaatschappij of touroperator een bevestiging per mail. Indien je deze niet hebt ontvangen loont het om even in jouw spam folder te kijken. 

Heb je jouw reserveringsbevestiging nog niet gevonden raad ik je aan om contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen je dan verder helpen.

Weet je niet meer bij wie je de reis hebt gereserveerd dan kun je jouw bankafschrift even controleren, hier staat vaak de naam van de vliegmaatschappij of touroperator op.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging. Wij doen er achter de schermen dan ook heel veel moeite voor om deze zo accuraat mogelijk op onze website te tonen.

Desondanks kan het voorkomen dat wij in eerste instantie een andere prijs hebben getoond dan dat jij op de website van de luchtvaartmaatschappij of touroperator hebt zien staan.

Dit verschil ligt aan het feit dat vliegticketprijzen per seconde kunnen veranderen en wij jou te allen tijde de best beschikbare prijs willen laten zien.

Indien jij geen vaste datum hebt waarop je wilt reizen kun je gebruik maken van onze prijzenkalender welke je vindt door op “toon prijzenkalender” te klikken.

Het grote voordeel van deze prijzenkalender is dat je voor de komende maand of het komend jaar de voordeligste vliegtickets vindt.

Een andere tip om voordeliger te vliegen is om te vertrekken van een nabijgelegen vliegveld. Zo kan het soms voordeliger zijn om bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport te vertrekken in plaats van Schiphol. Zelfs vliegvelden net over de grens in België of Duitsland zijn de moeite waard om te bekijken. 

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Indien jij geen vaste datum hebt waarop je wilt reizen kun je gebruik maken van onze prijzenkalender welke je vindt door op “toon prijzenkalender” te klikken.

Het grote voordeel van deze prijzenkalender is dat je voor de komende maand of het komend jaar de voordeligste vliegtickets vindt.

Een andere tip om voordeliger te vliegen is om te vertrekken van een nabijgelegen vliegveld. Zo kan het soms voordeliger zijn om bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport te vertrekken in plaats van Schiphol. Zelfs vliegvelden net over de grens in België of Duitsland zijn de moeite waard om te bekijken. 

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn 24/7 in beweging. Het is voor ons dus niet mogelijk om een prijsopgave op te stellen. Op het moment dat jij deze hebt ontvangen is deze al weer verouderd.

Er is dus eigenlijk maar één manier om achter de voordeligste prijs te komen en dat is door een nieuwe vergelijking te starten.

Hiervoor ga je naar www.fly.nl en vul je jouw vertrek- en aankomst luchthaven in. Daarna vul jij de datum in waarop je wilt vliegen en het aantal personen. Tot slot vink je de zoekbutton aan.

Indien jij geen vaste datum hebt waarop je wilt reizen kun je gebruik maken van onze prijzenkalender welke je vindt door op “toon prijzenkalender” te klikken.

Het grote voordeel van deze prijzenkalender is dat je voor de komende maand of het komend jaar de voordeligste vliegtickets vindt.

Een andere tip om voordeliger te vliegen is om te vertrekken van een nabijgelegen vliegveld. Zo kan het soms voordeliger zijn om bijvoorbeeld vanaf Eindhoven Airport te vertrekken in plaats van Schiphol. Zelfs vliegvelden net over de grens in België of Duitsland zijn de moeite waard om te bekijken. 

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn 24/7 in beweging. Wij doen er achter de schermen dan ook heel veel moeite voor om deze zo accuraat mogelijk op onze website te tonen.

Na jouw vergelijking sturen wij je door naar de airline of touroperator waar jij uiteindelijk jouw vliegticket koopt. Op het moment van doorsturen wordt er nog eenmaal een check uitgevoerd en alle prijzen en  informatie bijgewerkt.

De prijs kan namelijk verschillen door deze controle maar ook door optionele extra’s die kunnen worden toegevoegd. Deze opties zijn echter geen verplichting.

Heb je toch nog vragen, neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen controle over noch inzicht in jouw reservering.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging. Dit betekent dat deze kunnen veranderen vanaf het moment dat jij bij ons vergelijkt tot aan het moment dat jij bij onze partner reserveert.

Omdat je niet bij Fly.nl  reserveert en wij de prijzen doorkrijgen van onze partners kun je bij eventuele misverstanden het beste direct contact opnemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.

Wij doen er achter de schermen echter wel veel moeite voor om de prijzen zo accuraat mogelijk op onze website te tonen.

Stel je wilt via Engeland naar New York vliegen dan kun je twee losse vluchten boeken maar je kunt ook de optie “meerdere bestemmingen”gebruiken. Hoe dit werkt leg ik je hieronder uit.

Op de onze zoekpagina www.vlucht.fly.nl klik je op “meerdere bestemmingen”. Vervolgens vul je als eerste Amsterdam – Engeland in en vervolgens  Engeland – New York.

Ik raad je echter aan om twee losse vluchten te boeken. Je moet dan waarschijnlijk wel overstappen maar de kans op een goedkoper vliegticket is vele malen groter. Als je twee losse vluchten boekt moet je er wel rekening mee houden dat je bij de retourdatum even op het kruisje (x) klikt. Doe je dit niet dan boek je gelijk een retourvlucht mee. 

Fly.nl bied jou de mogelijkheid om te zoeken op directe vluchten maar ook op vluchten met een tussenstop. Het voordeel van een directe vlucht is natuurlijk dat je lekker snel op je bestemming aankomt. De kans is wel aanwezig dat de prijs iets hoger ligt dan wanneer je voor een tussenstop kiest.

Dus heb je geen haast en vind je het niet erg om tussenstop in een ander land te maken dan raad ik je zeker aan om deze optie te gebruiken. Wij tonen je dan alleen vluchten met een tussenstop.

Kies je voor een tussenstop van meerdere uren is het handig om vooraf bij de luchtvaartmaatschappij even na te vragen of je de luchthaven kunt verlaten.

Dit is niet altijd mogelijk maar kan dit wel dan staat het je vrij om nog even een city trip te maken, wel zo leuk.

Fly.nl bied jou de mogelijkheid om te zoeken op directe vluchten. Het voordeel van een directe vlucht is natuurlijk dat je lekker snel op je bestemming aankomt. De kans is echter wel aanwezig dat de prijs iets hoger ligt dan wanneer je voor een vlucht met tussenstop kiest.

Dus wil je zo snel mogelijk van A naar B vliegen dan raad ik je zeker aan om deze optie te gebruiken. Wij tonen je dan alleen directe vluchten.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Dit kan bij ons tot 9 volwassen personen.

Vliegen jullie nou met een groter gezelschap raad ik je aan om even telefonisch contact op te nemen met onze partner. 

Vaak hebben zij een aparte afdeling voor grotere groepen waardoor zij jou zeker verder kunnen helpen.

Kom je er toch niet uit met de betreffende luchtvaartmaatschappij kun je natuurlijk altijd meerdere reserveringen maken.

Helaas kan Fly.nl niet bemiddelen in groepen groter dan 9 personen. Simpel weg omdat wij geen toegang hebben tot de groepsinformatie van de vliegtuigmaatschappij.

Er bestaan airlines die voor baby’s en kinderen een gereduceerd tarief aanbieden.

Om je de juiste prijs te kunnen tonen vragen wij bij het invullen van de passagiers dan ook naar het aantal volwassen, het aantal baby’s < 2 jaar en het aantal kinderen < 12 jaar.

Op deze manier ben je altijd verzekerd van de voordeligste vliegticketprijs en kun je met een goed gevoel je reis voorbereiden.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Om het voordeligste vliegticket te vinden dien jij als eerste jouw vluchtgegevens in te voeren. Zodra jij dit gedaan hebt worden onze mega servers (lees enorme computers) achter de schermen ingeschakeld. Zij gaan dan razendsnel bij meer dan 1400 verschillende aanbieders op zoek naar de voordeligste vliegtickets.

Zodra hier de eerste resultaten van binnen komen tonen wij deze meteen op onze website. Het kan dus een klein momentje duren voordat alle resultaten binnen zijn.  

Wij vragen de gegevens bij onze partners op en hebben dus geen invloed op de ticketprijs.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket. Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af. Dit betekent dus ook dat wij helaas niets kunnen zeggen of jij als minderjarige wel of niet alleen mag vliegen. Mijn advies is dan ook om direct contact op te nemen met de betreffende partner. Zij kunnen jou zeker helpen.

Helaas kun je bij ons op dit moment nog niet naar open retourtickets zoeken. Ik raad je aan om via Fly.nl jouw ticket te vergelijken en dan bij onze partner naar het open retourticket te vragen.

Op deze manier ben jij verzekerd van een voordelige prijs maar heb jij wel dat voordelige vliegticket te pakken.

Een andere oplossing is om eerst een enkele vlucht te reserveren en op het moment van vertrek de retourvlucht.

Op onze homepage vind je, als je iets naar beneden scrolt, onze recensies staan.

Wat houdt dit nu precies in?

Hecht jij niet alleen waarde aan hoe voordelig jouw vliegticket is maar vind je de kwaliteit van onze dienstverlening minstens zo belangrijk?

Dan hebben wij iets voor jou, jij kunt ons namelijk een terugkoppeling geven. Het doel hiervan is om het niveau van onze dienstverlening aan jouw gebruikerservaring te toetsen.

 Deze mogelijkheid bieden wij aan zodat jij kunt reserveren met de kennis van een ervaringsdeskundige, jouw medepassagiers.

Om deze terugkoppeling zo eerlijk en transparant mogelijk te houden maken wij gebruik van een externe partij, Google review.

Op deze manier weet jij zeker dat alle recensies eerlijk en transparant zijn en dat wij geen enkel effect op de uitslag hebben. Wel zo eerlijk toch!

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij er voor gezorgd dat je vele opties hebt om tot de juiste keuze van jouw vliegticket te komen.

PAS ECHTER WEL OP!!!

De reden dat wij dit zo groot geschreven hebben is omdat er voor sommige goedkope vliegtickets hele belangrijke spelregels gelden die je NIET over het hoofd mag zien.

 

Beschermde transfers

Het kan voorkomen dat je meerdere vluchten nodig hebt om op je bestemming te komen.

Een klein voorbeeld;

Je hebt een lekker goedkoop vliegticket kunnen bemachtigen waarmee je vanaf Amsterdam naar New York vliegt.

Omdat de prijs zo lekker laag is moet je in Parijs wel overstappen. Dit betekent dus dat  je eerst van Amsterdam naar Parijs vliegt, in Parijs overstapt en vervolgens door naar New York vliegt.

De kans is groot dat, zelfs als je met twee verschillende maatschappijen vliegt, deze twee vluchten op één vliegticket staan. Als dit het geval is noemen ze dit; “luchtvaartalliantie” en ben je beschermd.

Indien je niet zeker bent of dit het geval is kun je naar de reserveringsreferentie kijken. Als dit maar 1 nummer is staan ze op hetzelfde vliegticket.

Deze beschermde transfer houdt concreet in dat als je vertraging hebt en de volgende vlucht mist, de airline kosteloos een nieuwe vlucht voor je zoekt en jij zo alsnog op je bestemming arriveert.

Omdat dit een service zonder extra kosten is betaal je wel iets meer voor deze variant.

 

Niet beschermde transfers

Wederom hetzelfde voorbeeld waarbij je dus meerdere vluchten nodig hebt om op je bestemming te komen.

Je hebt weer een lekker goedkoop vliegticket kunnen bemachtigen waarmee je vanaf Amsterdam naar New York vliegt.

Omdat de prijs zo lekker laag is moet je ook nu weer in Parijs overstappen. Dit betekent dat je wederom eerst van Amsterdam naar Parijs vliegt, in Parijs overstapt en vervolgens door naar New York vliegt.

Tot zover is de reis identiek aan een beschermende transfer!

Het grote verschil is dat deze twee vluchten, zelfs als je met verschillende maatschappijen vliegt, NIET op één vliegticket staan. Er is hier dus geen sprake van een “luchtvaartalliantie”.

Heb jij vertraging en mis jij om de één of andere reden het aansluitende vliegtuig dan dien jij ZELF voor een nieuw ticket te zorgen.

Omdat dit risico bij jou zelf ligt is de prijs van een dergelijk vliegticket vaak lager.

Uiteraard kun je toch van de lage prijzen genieten door simpelweg meer tijd tussen de vluchten in te plannen.

Houdt hierbij wel rekening dat het voor kan komen dat je opnieuw je bagage in moet checken en dit dus enige tijd in beslag kan nemen.

De mogelijkheid bestaat ook dat je vanaf een hele andere terminal vertrekt. Is dit het geval dan moet je dus extra tijd inplannen om je van terminal A naar terminal B te kunnen verplaatsen.

In het ergste geval vertrekt jouw volgende vlucht vanaf een ander vliegveld waardoor je dus per openbaar vervoer of taxi van vliegveld A naar vliegveld B moet rijden. Hierbij dien je niet alleen rekening te houden met de tijd die het  in- en uitchecken in beslag neemt maar ook met de reistijd en eventuele files.

Vlieg je naar een land waar je een visum nodig hebt is het goed om deze op tijd (ver voor vertrek) te regelen. Ook als je de luchthaven niet verlaat en alleen een doorreisvisum nodig hebt.  

Een ander punt is dat de verschillende airlines verschillende regels wat betreft de bagage hebben. Controleer dus vooraf of jouw (hand) bagage voldoet aan de voorwaarden die door de betreffende airline worden gesteld.

 

AANDACHTSPUNT

Zoals eerder aangegeven ben je bij dit soort vluchten zelf verantwoordelijk voor de vervolg vlucht, eventuele in- en uitcheck procedures en transfers naar een andere terminal of luchthaven.

Zorg er dus voor dat je vooraf weet wat je te doen staat en hoe lang je tussen twee vluchten nodig hebt.

Het is dan ook handig om, voordat je reserveert, de website van de betreffende luchthaven te raadplegen. Hierop vind je informatie over openbaar vervoer, taxitarieven en de afstanden tussen de verschillende terminals.

Ga bij het inplannen van jouw reis uit van het meest slechte scenario. Hierdoor heb je in ieder geval genoeg tijd om je reis fatsoenlijk te vervolgen.

Tot slot; op de website van de verschillende airlines vind je ook genoeg informatie waarmee jij je voordeel kunt doen.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Omdat wij jou graag zo voordelig mogelijke vluchten aanbieden vind je bij ons ook zogenaamde combinatie vluchten.

Een combinatievlucht is een vlucht waarbij je, vaak omwille van de prijs, gebruik maakt van meerdere airlines.

Zo kun je bijvoorbeeld op de heenreis met KLM vliegen en op de terugreis met British Airways.

Deze combinaties bieden wij overig automatisch aan. Wij zoeken voor jou immers naar de voordeligste vliegtickets.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Een andere handige tool die wij daarvoor hebben ontwikkeld is de zogenaamde prijzenkalender.

Stel jij bent enigszins flexibel in je aankomst- en vertrekdatum dan is de prijzenkalender voor jou een absolute aanrader.

Met de prijzenkalender kun jij namelijk zien wat die maand de goedkoopste dag is om te vliegen. Sterker nog, je kunt zelfs verder dan een maand vooruit kijken.

De prijzenkalender is dus echt ontwikkeld voor mensen die niet vast zitten aan een dag maar op zoek zijn naar het voordeligste vliegticket.

De prijzenkalender wordt automatisch getoond onder de eerste rij met resultaten. Het enige dat je nog even moet doen is “toon prijzenkalender” aanvinken.

De prijzen die je in de prijzenkalender ziet zijn een gemiddelde schatting van alle tickets die wij in die periode verkocht hebben. Op deze wijze zie jij precies wanneer je het voordeligste vliegticket kunt aanschaffen.

Let wel; de prijzen zijn een schatting waardoor de werkelijke prijs iets kan afwijken van de prijzenkalender. Dit hoeft geen groot verschil te zijn maar we willen je er wel op attenderen.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite die in meer dan 50 talen en 70 verschillende valuta beschikbaar is.

Als je op de vliegticket resultaten pagina kijkt zie je rechts boven de Nederlandse vlag in het blauw gemarkeerd.

Zodra je hierop klikt kun je de taal en valuta aanpassen aan jouw behoeftes.

Fly.nl is a comparison website available in more than 50 languages and 70 different currencies.

If you look at the flight ticket results page you will see the Dutch flag highlighted in blue at the top right.

Once you click on this you can change the language and currency to suit your needs.

Voordat je contact opneemt is het wellicht handig om onderstaande informatie even door te nemen. Vaak vind je hier al een antwoord op jouw vraag en/of opmerking.

Kom je er dan nog niet uit, dan horen wij graag van jou waarmee wij je kunnen helpen.

Er is iets mis met de prijs

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele vragen over de prijs kun je dan ook het beste rechtstreeks contact op nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk geen controle over de prijs die zij hanteren.

 

Ik kan niet reserveren

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele vragen over een fout in het reserveringsproces kun je dan ook het beste rechtstreeks contact op nemen met de betreffende partner. Wij hebben namelijk noch toegang tot of controle over het reserveringssysteem van onze partners.

 

De website van Fly.nl werkt niet

Het kan uiteraard wel eens voorkomen dat het lijkt alsof de website niet werkt. Wij raden je dan aan om jouw internet explorer even op te schonen. Dit doe je door naar je internet geschiedenis te gaan en deze te wissen. Vaak vind je deze optie onder instellingen. Bij Google chrome vind je deze door rechts boven op de drie balletjes te klikken.

 

De app van Fly.nl werkt niet

Probeer de app eerst eens te verwijderen en dan opnieuw te installeren. Vaak zijn de problemen die je hebt ondervonden dan verholpen.  Als hierna het probleem nog steeds niet verholpen is horen wij graag iets van je.

 

 

Mijn IP adres is geblokkeerd

Heb jij het idee dat je niet meer op de website komt omdat wij jouw IP adres hebben geblokkeerd? Schrijf ons dan even een email zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is.

 

Ik word niet doorgestuurd

Indien er volgens jou iets niet werkt horen wij dit graag zo snel mogelijk van je. Onze systeembeheer kan de fout dan analyseren en oplossen.

 

Ik mis een airline

Indien jij denkt dat er een airline, bestemming of touroperator mist stuur ons dan even een email.

Wij zullen jouw verzoek dan zorgvuldig bekijken en indien mogelijk toevoegen aan ons aanbod.

Het komt wel eens voor dat wij heel veel website bezoekers vanaf een IP adres ontvangen. Vaak duidt dit op een poging om illegaal toegang te krijgen tot onze website of om enorme hoeveelheden data te downloaden.

Het gevolg hiervan is dat onze servers op volle toeren draaien en jij als bezoeker een trage website ervaart.

Om dit tegen te gaan hebben wij een spam systeem geïmplementeerd dat IP adressen met dergelijke verzoeken automatisch blokkeert.

Dit spam systeem is volledig geautomatiseerd waardoor het wel eens voorkomt dat een gebruiker zonder kwade intenties geblokkeerd wordt.

Heb jij een goede reden waarom wij jou niet zouden moeten blokkeren kun je ons een mail sturen. Wij zullen jouw aanvraag dan bekijken en zonodige weer deblokkeren.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite die in meer dan 50 talen en 70 verschillende valuta beschikbaar is.

Als je op de vliegticket resultaten pagina kijkt zie je rechts boven de Nederlandse vlag in het blauw gemarkeerd.

Zodra je hierop klikt kun je de taal en valuta aanpassen aan jouw behoeftes.

Fly.nl is a comparison website available in more than 50 languages and 70 different currencies.

If you look at the flight ticket results page you will see the Dutch flag highlighted in blue at the top right.

Once you click on this you can change the language and currency to suit your needs.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Bij eventuele vragen over je bagage dien je dan ook rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende partner. De regels, voorwaarden en prijzen  kunnen namelijk per vliegtuigmaatschappij verschillen. 

Voor elk land, elke overheid of welke instantie dan ook gelden verschillende regels omtrent de verplichting van een visum, paspoort of ander document.

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat deze documenten in orde zijn voordat je vertrekt.

Ben je niet zeker of je een visum of paspoort nodig hebt, bekijk dan eens de volgende website; https://cibtvisas.nl/?login=flynl403615

Omdat je dit via ons Fly account controleert krijg je bij aanschaf van een visum ook nog eens 10% korting. 

 

 Kan ik zonder paspoort reserveren?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven omdat dit per airline en bestemming verschilt. Zo heb je voor een binnenlandse vlucht vaak geen paspoort nodig en volstaat een ID kaart. Wil je nou precies weten wat wel en niet mag, controleer dan even de website van de airline. Hier staan de laatst geldende regels precies beschreven.

Let er op dat er maatschappijen zijn waar je überhaupt niet kunt reserveren zonder een geldig identiteitsbewijs te tonen.

Aan de andere kant bestaan er ook aanbieders waarbij je wel kunt reserveren zonder meteen jouw identiteitsbewijs te laten zien. Hier vragen ze dan meestal een paar dagen voor vertrek om of op het moment dat je incheckt.

 

 

Kan ik met een verlopen paspoort reserveren?

Het is vaak wel mogelijk om , indien hier bij de reservering al om gevraagd wordt, met een verlopen paspoort te reserveren. Echter moet je er wel aan denken, als je dit nog niet gedaan hebt,  zo snel mogelijk een nieuw paspoort aan te vragen.

Zodra jij jouw nieuwe paspoort hebt ontvangen kun je contact opnemen met de betreffende luchtvaartmaatschappij en jouw nieuwe paspoortnummer doorgeven.

Er zijn ook genoeg airlines waarbij je dit zelf kunt regelen via jouw eigen account.

Iedere airline heeft zijn eigen beleid waardoor het aan te raden is even op de website te kijken. Op deze wijze kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Heb ik een visum nodig?

Om hier antwoord op te krijgen sturen wij je door naar onze gespecialiseerde partner, CIBT Visas. Via onderstaande link vul kun jij jouw bestemming invullen waarna je precies ziet of je wel of geen visum nodig hebt. 

Daarnaast krijg jij via ons Fly account  https://cibtvisas.nl/?login=flynl403615 ook nog eens tien procent korting.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging en afhankelijk van vele factoren. Er bestaat dan ook geen wet die voorschrijft wanneer jij jouw ticket tegen de laagste prijs kunt aanschaffen.

Wel hebben wij data tot onze beschikking waarmee wij jou van informatie kunnen voorzien. 

Zo hebben wij een handige tool, de zogenaamde prijzenkalender, ontwikkeld.

Stel jij bent enigszins flexibel in je aankomst- en vertrekdatum dan is de prijzenkalender voor jou een absolute aanrader.

Met de prijzenkalender kun jij namelijk zien wat die maand de goedkoopste dag is om te vliegen. Sterker nog, je kunt zelfs verder dan een maand vooruit kijken.

De prijzenkalender is dus echt ontwikkeld voor mensen die niet vast zitten aan een dag maar op zoek zijn naar het voordeligste vliegticket.

De prijzenkalender wordt automatisch getoond onder de eerste rij met resultaten. Het enige dat je nog even moet doen is “toon prijzenkalender” aanvinken.

De prijzen die je in de prijzenkalender ziet zijn een gemiddelde schatting van alle tickets die wij in die periode verkocht hebben. Op deze wijze zie jij precies wanneer je het voordeligste vliegticket kunt aanschaffen.

Let wel; de prijzen zijn een schatting waardoor de werkelijke prijs iets kan afwijken van de prijzenkalender. Dit hoeft geen groot verschil te zijn maar we willen je er wel op attenderen.

Zoveel luchtvaartmaatschappijen zoveel regels…

Wij krijgen met enige regelmaat de vraag of de trouwe viervoeter mee mag.

Hoe graag wij hier ook ja op zouden zeggen is het voor ons onmogelijk om hier antwoord op te geven.

Het antwoord verschilt namelijk niet alleen per airline maar ook nog eens per bestemming. Zo kan het zijn dat jouw viervoeter op bestemming A welkom is maar door dezelfde vliegtuigmaatschappij op bestemming B wordt geweigerd.

Wij adviseren dan ook om contact op te nemen met de betreffende airline zodat je zeker bent dat jouw dier mag vliegen.

Omdat  het verschrikkelijk is een aansluitende vlucht te missen houden wij daar rekening mee in onze resultaten.

Over het algemeen tonen wij dan ook geen transfers waarbij je minder dan 60 minuten de tijd hebt om over te stappen. Hierdoor is de kans groter dat jij jouw volgende vlucht haalt.

Heb jij nou wel meer tijd nodig dan is het raadzaam hier vooraf rekening mee te houden. Fly.nl is namelijk een vergelijkingswebsite waarbij wij jou altijd doorsturen naar de aanbieder.

Mocht je vragen hebben over of je een eventuele aansluitende vlucht wel of niet gaat halen raad ik je aan contact op te nemen met de airline. Zij kunnen je zeker verder helpen en jou ook van informatie voorzien over wat je moet doen als je de aansluitende vlucht wel mist.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

Zodra jij bij ons jouw reis gevonden hebt sturen wij je door naar één van onze partners. Jij boekt je vliegticket, hotel of auto dus niet bij ons en wij schrijven geen geld van jouw bankrekening af.

Omdat de coronamaatregelen per vliegtuigmaatschappij verschillen is het raadzaam om bij de betreffende luchtvaartmaatschappij na te vragen wat de laatste nieuwe coronamaatregelen zijn.

Dat de opwarming van de aarde een feit is en dat er iets moet gebeuren dat zijn wij met elkaar wel eens.

Gelukkig denken bijna alle vliegtuigmaatschappijen hier net zo over waardoor je tegenwoordig CO2 neutraal kunt vliegen.

Zodra wij je hebben doorgestuurd naar onze partner kun je deze optie aanvinken. Je betaalt dan een kleinigheid extra waarmee jouw CO2 uitstoot wordt gecompenseerd.

Naast deze goede ontwikkeling zijn er andere fantastische initiatieven om het vliegen duurzaam te maken. Zo wordt er op dit moment volop getest met elektrisch vliegen en zijn er nationale en internationale stichtingen in het leven geroepen die duurzaam vliegen bevorderen.

Fly.nl is een vergelijkingswebsite hetgeen betekent dat wij jou helpen met het vinden van het voordeligste vliegticket.

De prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets zijn echter 24/7 in beweging. Achter de schermen wordt er dan ook heel veel moeite gedaan om deze zo accuraat mogelijk op onze website te tonen.

Wij zijn dan ook erg trots op alle medewerkers die onze kernwaarden uitdragen en zo de continuïteit van ons merk waarborgen. 

Voel jij nou ook de drang om Fly.nl nog verder te perfectioneren en zo bij te dragen aan een optimale passagiersbeleving, bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@fly.nl

Wie weet tot snel!

Indien je een bedrijf representeert welke geïnteresseerd is om via ons merk vliegtickets, hotelovernachtingen en of autohuur te verkopen kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij zullen jouw aanvraag dan beoordelen en binnen afzienbare tijd uitsluitsel geven.

Bij Fly.nl zijn wij altijd nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in nieuwe marketing opportunities.

Heb jij een fantastisch idee, neem dan contact op via het contactformulier en wij zullen snel iets van ons laten horen. 

Fly heeft niet heel veel mogelijkheden tot adverteren maar hoort graag jouw verhaal. Weet jij ons te fascineren en spreekt jouw aanbod ons aan dan nemen wij contact met je op. 

Fly.nl beschikt over een affiliate programma. Stuur ons even een email met daarin de volgende gegevens;

 • Jouw bedrijfsnaam
 • Jouw naam
 • Jouw adresgegevens
 • Jouw email adres
 • Jou website URL
 • Het geschatte aantal bezoekers

Zodra wij deze gegevens van je hebben ontvangen zullen wij jou aanvraag beoordelen. Ben je goed gekeurd dan zullen wij een account voor je aanmaken en kun je direct van start.

Indien je media- of persvragen hebt kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Houdt er wel rekening mee dat wij vanwege de privacy wetgeving geen vragen mogen beantwoorden die passagier of klantenservice gerelateerd zijn.

Fly.nl is een jonge en onafhankelijke, in Nederland gevestigde vliegticket website die is ontstaan uit een passie voor de reiswereld.

Het begon een aantal jaar geleden toen twee jonge ondernemers tijdens een vlucht van Innsbruck naar Rotterdam met elkaar in gesprek raakten over het boeken van vliegtickets. Verschillende sites, verschillende prijzen en wanneer je dacht goedkoop uit te zijn volgden er altijd weer toeslagen. Dit moest toch anders kunnen? Jazeker! Op 1 september 2019 lanceerden wij Fly.nl!

Op Fly.nl willen wij je een product presenteren dat daadwerkelijk een verschil voor je maakt. Wij geloven er namelijk in dat het boeken van een reis een leuke en gemakkelijke ervaring voor je moet zijn.

Met deze visie in ons achterhoofd bieden wij je een brede dienstverlening aan. Zo kun je uiteraard een vliegticket boeken maar heb je ook de mogelijkheid om allerhande reis gerelateerde producten en informatie te bekijken.

Door middel van deze service hopen wij iets bij te kunnen dragen aan een onvergetelijke reis. Mocht je desondanks iets missen of heb je wellicht een goede tip dan horen wij dit graag van je!

Wij wensen je vele veilige vlieguren toe!

Bekijk alle veel gestelde vragen