Wij bieden je een ontzorgde start

Vakantieauto huren?

Zo, de vlucht naar een bestemming binnen Europa is geboekt en je hebt een accommodatie gevonden die aan al je wensen voldoet. Je kijkt enorm uit naar je vakantie en denkt druk na over de activiteiten die je echt moet doen. Zijn er tijdens de vakantie plekken die je wilt zien, maar probeer je het openbaar vervoer of taxi’s te vermijden? De oplossing is het huren van een vakantieauto, voor één dag of gewoon tijdens je hele verblijf.
Geef je wensen met betrekking tot de autoverhuur door aan Fly.nl. Dan geven wij je een overzicht van betrouwbare garages in het buitenland die een auto ter beschikking hebben. Meer informatie over het huren van een vakantieauto vind je op deze pagina.
Auto Fly
Vakantieauto huren?

Hoe richt jij je vakantie in?

Ga je naar een leuke vakantiebestemming waar je nog niet eerder bent geweest?

Dan wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk van de omgeving zien. Stilzitten zit er bij jou niet in en bij de voorbereidingen plan je zoveel mogelijk activiteiten en bezienswaardigheden in.

Van natuurreservaten tot beroemde gebouwen en musea, het liefst krijg je alles van het vakantieland te zien. In dat geval is het aan te raden een vakantieauto te huren. Zeker als jij bijvoorbeeld een rondreis door Schotland wil maken met een auto.

Ook als je een niet al te actieve vakantie tegemoet wilt gaan, maar wel de behoefte hebt om af en toe een dag eropuit te zijn, is eigen vervoer in het buitenland net iets comfortabeler dan die overvolle toeristenbus.

Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor je vakantie naar het buitenland?

Dat kan, zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto mag je naar de meeste landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland.

Je huurauto is dus goed verzekerd in het buitenland. Omdat onze huurauto’s niet ouder zijn dan twee jaar, gaan we er natuurlijk niet vanuit dat je pech krijgt onderweg.

We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld!

Wil je een vakantieauto huren?

Je vlucht en hotel boeken is één ding, maar daarmee ben je er nog niet. Als je vervoer nodig hebt tijdens de vakantie, dan is het huren van een vakantieauto een perfecte oplossing. Dat kan voor één tot een paar dagen, maar ook als je gedurende het hele verblijf van eigen vervoer gebruik wilt maken. Wat voor vakantieauto wil jij huren? Voer je vakantiegegevens in om te zoeken naar beschikbare huurauto’s. We werken samen met de beste autoverhuurders door heel Europa en geven je in één overzicht alle informatie die je nodig hebt.

Aan de hand van het overzicht kun je jouw wensen doorgeven. Zo weet je zeker dat er voldoende zitplaatsen zijn voor al je medereizigers en dat er een airco aanwezig is om de huurauto koel te houden.

Vakantieauto huren bij Fly.nl

Niet alleen zorgeloos naar je bestemming vliegen, maar ook op vakantie gemakkelijk rond kunnen reizen? Met de hulp van Fly.nl heb je in een paar eenvoudige stappen van tevoren je vakantieauto gehuurd. Dat betekent dat je tijdens je vakantie je spaarzame tijd niet hoeft te verdoen aan het zoeken naar geschikt vervoer. Integendeel, je hebt alle tijd om te genieten van leuke activiteiten in een prachtige omgeving.

Heb je vragen over het huren van een vakantieauto, het boeken van een vlucht of het reserveren van een hotel binnen Europa? Schroom niet om contact met ons op te nemen en al je vragen te stellen. We helpen je graag zodat je tijdens je vakantie probleemloos kunt reizen.